Android 9.0 Pie İle Samsung Kamera Arayüzü Değişiyor - Haberler - indir.com

Android 9.0 Pie İle Samsung Kamera Arayüzü Değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung kullanıcı deneyimini geliştirmek adına arayüz tarafında yeniliklerine devam ediyor. Son olarak geliştirici konferansı kapsamında yeni Galaxy One UI arayüzünü duyurmuş ve birçok modeline bu arayüzü sunmaya başlamıştı. Şirketin bu yeni arayüz sürümü hem daha basit kullanım hemde daha iyi bir kullanıcı arayüzü ile sunduğu biliniyor. Diğer yandan amiral gemisi modeller için Android 9 Pie güncelleme hazırlıkları devam ederken şirket köklü bir tasarım yeniliğini daha sunmaya hazırlanıyor. Yeni Android sürümü ile beraber yeni One UI arayüzü de cihazlardaki yerini alacak. Katlanabilir akıllı telefon modeli dahil Galaxy S10 ve yeni tüm cihazlarda ortak bir tasarım anlayışının getirilmesi bekleniyor. Fakat şimdi ortaya çıkan yeni gelişmeye göre kamera arayüzün de yapılacak bir yenilik herkes tarafında beğenilmeyebilir.

Samsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda etti

Samsung 860 QVO SSD için ön siparişleri açtıSamsung 860 QVO SSD için ön siparişleri açtı

Samsung Kamera Arayüz Yeniliği

Mobil fotoğrafçılık cihazların gelişimi ile beraber daha iyi noktalara gelmeye devam ediyor. Samsung ise bu yöndeki deneyimi daha iyi yerlere getirebilmesi adına geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcıların sık kullandığı kısayollara daha kolay erişebilmesi için yeni kamera arayüzü ile beraber ile şirket selfie çekiminin video kaydından daha önemli olduğu düşünülüyor. Bu noktada One UI’nin yeni beta sürümünde gözüken Samsung Kamera uygulamasında önemli yeniliklerin olduğunu görüyoruz. Normal şartlarda video kayıt tuşu deklanşör tuşunun hemen yanında yer alıyor. Fakat One UI ile berabe bu tuşun yerine ön ve arka kamera geçişlerini sağlayan bir buton yer alacak. Video kayıt özelliği ise yana kaydırmalarda yeni bir mod şeklinde bulunacak.

Bu noktada yeni sürüm ile beraber artık video kaydı başlatmak için ek bir dokunuşa daha ihtiyaç duyulacak. Samsung’un sağlamış olduğu bu yenilik ile iOS’un kamera arayüzüne biraz daha yaklaştığını görüyoruz. One UI beta süreci henüz devam ederken 2019’un ilk ayında görmemiz bekleniyor.


Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktıSamsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı
Samsung Q7FN QLED TV İncelemesiSamsung Q7FN QLED TV İncelemesi
Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!

PAYLAŞ