Android 9.0 P nasıl yüklenir? - Haberler - indir.com

Android 9.0 P nasıl yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-17 21:07:19
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Geçtiğimiz günlerde Android 9.0 P geliştirici sürümü, tüm geliştiriciler için yayınlandı. Önemli değişimleri ile fark edilen Android P özellikleri Google tarafından açıklandı. Geçen yıl tanıtılan Android Oreo, 2016'da çıkan Android 7 Nougat'a kıyasla çok büyük bir yükseltme yapamadı. Kullanıcıların beklentilerini istediği gibi karşılamayan Android yeni sürümü Android 9.0 P'yi geliştirdi ve beta sürümünü kullanıcılara sundu.  Bazı telefonlara gelen ve saf Android kullanan telefonlarda kullanılabilen Android sürümü geliştiricilerin kullanımına açıldı.

Android 9.0 P hangi telefonlara yüklenebiliyor?

Resmi olarak tanıtılan Android 9.0 P sürümü ön izleme versiyonu ile kullanıma sunuldu. Geliştiricilerin testlerine olanak sağlamak için sunulan sürüm,  son kullanıcılar bu sürümü  2018'in 3. çeyreğinde kullanabilecekler. Bu sürümü indirmek isteyenler oldukça fazla olsa da sürüm tam oturmadığından birçok bug ile karşılaşabiliyorlar.

Android 9.0 P destekli telefonlar

İşletim sistemi beta sürümü şu an için  Google Pixel, Pixel XL,, Pixel 2 ve Pixel 2 XL'a indirilebilen Android P, kısa süre sonra diğer Google telefonları için de kullanıma sunulacak. Gelen bilgilere göre Pixel C, Nexus 5X ve Nexus 6P de kısa süre içerisinde beta sürümüne kavuşacak.

Android P nasıl indirilir?

Yayınlanan sürümün şu anda son kullanıcılar tarafından indirilmemesi gerektiği belirtiliyor.Geliştiricilerin de ana telefonlarına Android P kurmasını önermeyen Google, yayında olan sürümün oldukça erken bir beta sürümü olduğunu ve birçok hata ile karşılaşılabilineceği belirtildi.





PAYLAŞ