Android 9 Pie güncellemesi Pixel XL modellerine yaramadı! - Haberler - indir.com

Android 9 Pie güncellemesi Pixel XL modellerine yaramadı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 09:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google tarafından Android işletim sisteminin yeni versiyonu “Pie” Google XL kullanıcılarına sunulsa da cihazlardaki bazı fonksiyonların bozulması kullanıcıların tepkisini çekti. İşte detaylar.

Google, her yeni güncellemede olduğu gibi Android 9 Pie güncellemesini de kendi telefonları için kullanıcılara sundu. Yeni güncelleme sonrasında sistemde ilk hata Android Auto’da yaşanırken bu sorun için Google hızlı davranarak yeni bir güncelleme sundu. Yapılan güncellemeler sonrasında yeni bir sorun ise Android 9 Pie ile birlikte hızlı şarj sisteminde yaşandı.

Android 9 Pie'ın 10 Mükemmel Özelliği!Android 9 Pie'ın 10 Mükemmel Özelliği!

Android Pie heykeli sergilenmeye başlandı

Android 9 Pie hızlı şarj sistemini etkiledi

Kullanıcılar tarafından Google’a raporlanan sorunda Android 9 Pie güncellemesi ile birlikte telefonların artık hızlı şarj desteği sağlamadığı belirtildi. Bu durum sonrasında Google Pixel XL sahiplerinin büyük bir bölümü hataya destek verirken Google forumunda farklı tartışmalar yapılmaya başlandı. Önceki sorunlarda olduğu gibi Google’ın bu konuda kısa süre içerisinde çözüm getirmesi beklense de beklendiği gibi olmadı. Zira Google, mevcut sorunu çözülemez olarak etiketlemesi kullanıcıları tedirgin etti.

Android 9 yayınlandı

“Düzeltilemez”

Forumlarda belirtilen hatalar için Google “Düzeltilemez” olarak tanım yapması, bu konuda kafalarda büyük bir soru işareti yarattı. Şu anda Pixel, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelini kullanan kişilerin etkilendiği sorun, telefonların kullanımında büyük bir sıkıntı olmasa da şarj süresinin uzamasına neden oluyor. Google cephesinden Android 9 Pie için gelecek açıklama ise merak ediliyor.

Android 9 Pie'ın 10 Mükemmel Özelliği!
 


Android Açılış Ekranı Şifresi Nasıl Kırılır?


PAYLAŞ