Android 7.1.2 Yenilikleri Neler? - Haberler - indir.com

Android 7.1.2 Yenilikleri Neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-21 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın her yeni Android sürümü ile beraber sistem daha kararlı ve tasarruflu bir işletim sistemi halini almaya başladı. Şimdi ise Android Nougat serisi niteliğinde piyasaya sürülen Android 7.1.2 sürümünün yenilikleri hakkında detaylar belli olmaya başladı. Bilindiği üzere bu en yeni güncelleme yine Google'un Nexus ve Pixel serisi akıllı telefonların ilk olarak geldi. Google bu cihazlarında ham Android arayüzü kullandığından ötürü herhangi bir makyaj yada entegre durumu gerek kalmadan güncelleme en kısa sürede cihazlara getirilebiliyor.

Bir Google yetkilisi tarafından belirtilene göre Pixel ve Pixel XL cihazlarına ilk olarak verilecek olan güncelleme yakın zamanda hazır olacak ve sunulacak. Android 7.1.2 yeniliklerine gelecek olursak, hata düzeltmeleri, ek özellikler ve genel performans artış geliştirmeleri içerek olan yeni Android sürümü hakkında yayınlanan rapor gelecek bazı detaylardan bahsediyor.

  • Gelişmiş parmak izi kaydırma performansı
  • Bluetooth bağlantı geliştirmeleri
  • Pil kullanımı uyarıları

Nexus tarafına verilecek olan güncelleme ile de yine ek özellikler, genel performans artış geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri yenilikleri olacak ve Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player ve Pixel C serilerine verilecek olan yeniliklerden bazıları:

  • Gelişmiş bildirim kararlılığı
  • Nexus 5X / 6P'de parmak izi hızlı kaydırma
  • Genel bağlantı geliştirmeleri
  • Pil kullanımı uyarıları

Gelişmiş parmak izi tarayıcısı ile beraber güncelleme ile diğer bağlantı teknolojileri de güçlenecek ve batarya kullanım oranlarında iyileşme gözükecek. Ancak gelecek olan Android 7.1.2 ile Nexus P6 serilerinde meydana gelen erken kapanma sorunun hala önüne geçilebilmiş değil. Google yetkilileri ise bu konu hakkında çalışmalarını sürdürüyor ve yakın zamandaki ek paket güncellemesi ile bu sorununda ortadan kalkması bekleniyor.





PAYLAŞ