Android 5.1.1 Lollipop Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Android 5.1.1 Lollipop Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-22 13:55:47
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Yazılım

Google, Android 5.0.1 sürümünün ardından 5.1.1 sürümüne güncelledi. Google, bir önceki sürümünde bulunun bellek sızıntısı sorunlarının ortadan kaldırıldığı 5.1.1 Lollipop sürümünü resmi olarak yayınladı.

İlk olarak Nexus cihazları için yayınlanan güncelleme LMY47V yapı numarası ile Nexus Player'da yerini aldı. Bu güncellemenin diğer Nexus cihazlara ne zaman geleceği hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Google+'ın kendi kendine başlatılması, bazı aktif uygulamaların kullanım esnasında kapatılması ve kullanılabilir RAM'in 1.1 GB-1.3 GB iken kısa süre sonra 750 MB-800 MB'a düşmesi gibi yaşanan sorunları ortadan kaldırmak amacı ile yeni 5.1.1 Lollipop sürümü geliştirildi. Kısa zaman içinde diğer cihazlarda destek verecek güncelleme ile bu sorunların bir daha yaşanmaması bekleniyor.

Üretimini ASUS'un üstlendiği Nexus Player, 4 inç büyüklüğüne sahip. 1.8 GHz Intel Atom işlemcisi bulunan, hem dijital medya oynatıcı hem de oyun konsolu olarak kullanabileceğiniz Nexus Player'da 1 GB bellek ve 8 GB dahili bellek bulunuyor. Ayrıca 802.11ac Wi-Fi bağlantı özelliği mevcut.

TV'nize doğrudan bağlayarak dilediğiniz TV şovlarını izleyebileceğiniz gibi Android oyunlarını da oynama fırsatı elde etmiş olacaksınız.





PAYLAŞ