Android 5.0 Lollipop Yüklü Samsung Galaxy Note 4 Videosu - Haberler - indir.com

Android 5.0 Lollipop Yüklü Samsung Galaxy Note 4 Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Android 5.0 Lollipop güncellemesi hatırlayacağınız üzere geçen günlerde Nexus cihazlar için yayınlanmış ve Samsung da güncellemeyi bugün Galaxy S5 için dağıtmaya başladığını duyurmuştu. SamMobile ise Galaxy Note 4 üzerinde Lollipop'u çalışır halde görüntüledi.

Samsung'a yakınlığıyla bilinen teknoloji sitesi SamMobile'ın yayınladığı videoda gördüğümüz üzere; Galaxy Note 4 sahiplerini ham bir Android arayüzü değil, Samsung'un yaptığı çeşitli düzenlemelerle ortaya çıkmış farklı bir kullanıcı arayüzü bekliyor.

Android'in son sürümüyle birlikte gelen Material Design, bu kullanıcı arayüzünde önemli bir yer turuyor. Videoda Samsung'un kendi uygulamalarının Lollipop tasarımını henüz yansıtmadığı da dikkatimizden kaçmıyor.

Güncellemenin Note 4'e ne zaman geleceği ise hala belirsizliğini koruyor. SamMobile tarafından yayınlanan Android 5.0 Lollipop yüklü Samsung Galaxy Note 4 videosu'nu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Android 5.0 Lollipop yüklü Galaxy S5 videosu için buraya, Galaxy S4 videosu için buraya ve Galaxy Note 3 videosu için de buraya tıklayabilirsiniz.




Android 5.0 Lollipop Yüklü Samsung Galaxy Note 4 Videosu


PAYLAŞ