Android 5.0 Lollipop Yüklü HTC One M8 Videosu - Haberler - indir.com

Android 5.0 Lollipop Yüklü HTC One M8 Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen haftalarda sizlere Android 5.0 Lollipop yüklü Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 4 videolarını aktarmıştık. Bugün ise HTC geliştirici ekibinin bir parçası olan LlabTooFeR, Android 5.0 Lollipop yüklü HTC One M8 videosu yayınladı.

Henüz test aşamasında olduğu belirtilen yazılım HTC One M8 için Ocak ayında yayınlanacak. Ancak bunun öncesinde One M8 ve diğer HTC cihazlar için kullanıcıları bekleyen yenilikler LlabTooFeR tarafından yayınlanan iki farklı videoda görülebiliyor.

Android 5.0 Lollipop ile birlikte Sense 6.0 kullanıcı arayüzünde önemli bir değişikliğe rastlanmıyor. Ancak metaryal tasarım çizgilerinin etkilerinin hissedildiği animasyonlar, renk düzenleri ve efektler One M8 üzerinde açık bir şekilde görülebiliyor.

Bunun dışında kart tarzındaki yeni bildirim stilleri, yenilenmiş son uygulamalar menüsü, değiştirilmiş 'Kolay Mod', Google'ı geliştirdiği belgeler, slaytlar ve sayfalar adlı ofis uygulamaları ve Ayarlar menüsüne eklenen 'Renk Düzeltici' özelliği dikkat çeken Android 5.0 yenilikleri arasında yer alıyor.

Android 5.0 Lollipop yüklü HTC One M8 Videoları'nı aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ