Android 5.0 Lollipop Güncellemesi Alacak Samsung Modelleri - Haberler - indir.com

Android 5.0 Lollipop Güncellemesi Alacak Samsung Modelleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google tarafından geçen hafta final sürümü indirmeye sunulan yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop için firmalar güncelleme verecekleri cihazları açıklamaya başladılar. Bu güncellemeyi alacak olan Samsung modelleri de belli oldu.

Samsung'a yakınlığıyla bilinen kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilere göre Android 5.0 Lollipop güncellemesi ilk olarak Kasım-Aralık ayı içerisinde Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 modellerine gelecek. Ocak-Şubat 2015 tarihlerinde de güncelleme Galaxy S4, Galaxy Tab S serisi ile Galaxy Note 3 için yayınlanacak.

Hem yeni hem de eski Samsung modellerinin Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacağı da kaynaklardan elde ettiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. Aldığımız bilgiler arasında en önemli olanı ise yeni satışa çıkan Galaxy Alpha ve Galaxy S5 mini modelleri için de güncellemenin gelmesi muhtemel.

Samsung'un üçüncü güncelleme aşamasında yeni işletim sistemini sunacağı modeller arasında Galaxy Note 2'de bulunuyor. Samsung'un Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacağı söylenen diğer cihaz modelleri ise şöyle;

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy TabPro 8.4
Samsung Galaxy TabPro 10.1
Samsung Galaxy TabPro 12.2
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy Note 2

Ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberlerle sizlere aktardığımız Android 5.0 Lollipop yüklü Galaxy S4 videosu ile Android 5.0 Lollipop yüklü Galaxy S5 videosu'nu ilgili linklere tıklayarak izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ