Android 12'nin tanıtım tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Android 12'nin tanıtım tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-09 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Arama motoru devi Google’ın Android 12 ve Pixel 5a modellerini resmi olarak tanıtacağı Google I/O 2021 etkinliği için tarih verildi. Google’ın bu yeni bombaları çok yakın zamanda geliyor. Google her yıl olduğu gibi bu yıl da Google I/O 2021 geliştirici konferansını 18 Mayıs – 20 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini resmi olarak duyurdu. Bu yıl yapılacak olan etkinlik pandemi sebebiyle tamamen sanal ve herkesin erişebileceği ücretsiz bir şekilde olacak. Baktığımız zaman bu sanal etkinlikler COVID-19 salgınının bu zamanlarında gerçekleştirilen herhangi bir olay için normal bir hale geldi. Öyle ki uzun bir süre daha büyük etkinliklerin sanal olarak düzenlenmesi bekleniyor.

Android 12 için tarih belli oldu

Amazon Android tasarımı değiştiAmazon Android tasarımı değişti

Hatırlatacak olursak Google I/O şirketin daha çok Android’in bir sonrakü sürümü dahil olmak üzere yeni geliştirdiği ürünlerini açıkladığı bir etkinlik oluyor. Bu yıl ise Google’ın güncellenmiş Pixel Buds ve muhtemel olarak Pixel 5a gibi yeni donanımlarını etkinlik kapsamında göreceğiz. Herkesin büyük bir merakla beklediği Android 12 sürümü de bu etkinlikte tüm özellikleri ile belli olacak. Henüz geliştirilme sürecinde olan Android 12 sürümü ilk etapta Pixel modellerine daha sonra ise diğer Android sürümlere gelecek.

Android 11 ile büyük bir yenilik sunmayan Google, asıl büyük yeniliklerini ise Android 12’ye saklayacak. Bu sürümde tasarıma dair detaylar da yenilenecekken, gelen bilgiler arasında etkinlikte düşükte olsa AR gözlüğünün tanıtılması da bekleniyor.


WhatsApp'a Android ve iOS arası sohbet aktarma gelebilirWhatsApp'a Android ve iOS arası sohbet aktarma gelebilir
LG'nin 3 yıl Android güncellemeleri vereceği modeller açıklandıLG'nin 3 yıl Android güncellemeleri vereceği modeller açıklandı

PAYLAŞ