Android 11 R uçak modu Bluetooth sesini kapatmayabilir - Haberler - indir.com

Android 11 R uçak modu Bluetooth sesini kapatmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Android’in en yeni sürümü olması beklenen Android 11 R için yeni detayları görmeye başlıyoruz. Bu yeni sürüm ile beraber Google sonunda uçak modu ile yaşanan sorunu ortadan kaldırıyor. Şuan için uçak modunu aktif ettiğiniz zaman Wifi, hücresel ve Bluetooth bağlantıları tamamen kapalı hale geliyor. Bu durumda ise Bluetooth kulaklığınızdaki bağlantıda kopmuş oluyor. Bu durum kullanıcıları bir hayli rahatsız ederken, Google’ın bu detaya düzeltme yeni sürüm ile beraber geliyor. Öyle ki kablosuz kulaklıkların yaygınlaşması ile beraber Bluetooth ihtiyacı ortaya çıkıyor. Telefonunuzu bu moda alıp müzik dinlemek isteyenler için ise bu durum sorun teşkil ediyor.

Android R 11 Uçak Modu Sorununu Düzeltecek

Android Cihaz Yöneticisi ile kayıp telefon nasıl bulunur?Android Cihaz Yöneticisi ile kayıp telefon nasıl bulunur?

Duruma duyarlı Bluetooth uçak modu adlandırılan bu yeni Android R ile beraber Bluetooth ile müzik dinliyorsanız veya bir cihaz bağlıysa, Bluetooth bağlantısını kesmeyecek. Özellik sunulduğunda telefonunuzda o an hangi durum gerçekleşiyorsa ona göre bağlantıyı kesmeyecek bir akıllılığa sahip olacak. Diğer yandan sadece müzik dinleme için değil spor bantları, giyilebilir akıllı saatler gibi durumlarda da aynı durum söz konusu olacak.

Google’ın en yeni Android R 11 sürümünün gelmesine henüz biraz daha süre bulunuyor. Sadece bu Bluetooth yeniliği değil yeni işletim sisteminde birçok işlevsel yeniliğin ve tasarım tarafında değişikliklerin gerçekleşmesi bekleniyor. Bakalım Android R 11 güncellemesini alacak olan amiral gemisi cihazlar hangileri olacak göreceğiz.


Android'de kamera açıkları gözetlenmeye neden oluyorAndroid'de kamera açıkları gözetlenmeye neden oluyor
Android cihazlarda kritik bir açık keşfedildiAndroid cihazlarda kritik bir açık keşfedildi

PAYLAŞ