Android 11 güncellemesi alacak Motorola telefonları - Haberler - indir.com

Android 11 güncellemesi alacak Motorola telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-10 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Motorola, Android 11'e güncellemeyi planladığı cihazların listesi yayınlandı. Listede yer alan telefonlar ya 2019 ya da 2020 yılında çıkmış olan cihazlardır. 2020'nin beraberinde getirdiği tüm zorlu koşulların ardından Motorola'nın yılı büyük bir haberle bitirmesini beklemiş olabilirsiniz. Fakat durum pek de bu değildir. Şirket Android 11 yükseltme planlarını paylaştı ve haberler birçok Motorola sahibi için iyi değil.

Android 11 alacak Motorola telefonlar

Aşağıdaki listede yer aldığı üzere 2019 yılından önce çıkan bir Motorola telefonunuz varsa, şirketin Google'ın işletim sisteminin en son sürümünü cihazınıza göndermesini beklemek yanlış olacak. Daha da önemlisi, 2019 veya 2020 yılında bir Motorola telefonunuz olmuş olsa da Android 11'i almak için biraz beklemeniz gerekecek. Motorola gelecek aylar içerisinde Android 11'i kullanıma sunmaya başlayacağının bilgisini verdi. Diğer bir şekilde söylemek gerekirse, özellikle listede yer alan Rezr 5G veya Edge gibi üst düzey cihazlardan birine sahip değilseniz, potansiyel olarak uzun bir bekleme süreniz olacak.

Xiaomi Android 11 güncellemesi alacak yeni cihazları açıkladıXiaomi Android 11 güncellemesi alacak yeni cihazları açıkladı

Motorola One Action'a sahipseniz iyice şanssızsınız demektir. Motorola, sadece Google'ın Android One programına dahil edilen Latin Amerika ve Avrupa varyantlarını Android 11'e güncellemeyi planlıyor. Motorola’nın zayıf cihaz desteği standartlarına göre bile bu fazlasıyla kötü. Neyse ki bu durum genel olarak gelecekte daha az yaygın hale gelebilir. Google ve Qualcomm kısa süre önce, gelecekteki Snapdragon donanımlı cihazlara dört yıllık destek sağlamak için ortaklık yaptıklarını duyurdu. Bu taahhütün en çok düşük kaliteli ve orta sınıf cihazlara yararı olacak. Aşağıda Motorola'nın güncellemeyi planladığı cihazların tamamı yer alıyor. Burada cihaz bilgilerinin her birine ulaşabilirsiniz. Android 11 bu cihazlar için yakın zaman içerisinde geliyor. 

Motorola Razr 5G

Motorola Razr 2019

Motorola Edge

Motorola Edge Plus

Motorola One 5G

Motorola One Action

Motorola One Fusion

Motorola One Fusion Plus

Motorola One Hyper

Motorola One Vision

Moto G 5G

Moto G 5G Plus

Moto G Pro

Moto G Stylus

Moto G9

Moto G9 Play

Moto G9 Plus

Moto G9 Power

Moto G8

Moto G Famoto G8 Power

Moto G Power

Lenovo K12 Note


Sony Xperia 1 II için Android 11 sunulduSony Xperia 1 II için Android 11 sunuldu
Keyifli vakit geçirebileceğiniz Android oyunlarKeyifli vakit geçirebileceğiniz Android oyunlar
Eski Android yazılımlarını riske atan sorun çözüldüEski Android yazılımlarını riske atan sorun çözüldü

PAYLAŞ