Android 11 çıkış tarihi YouTube’da ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Android 11 çıkış tarihi YouTube’da ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 14:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android 11'in çıkış tarihi uzun bekleyişler sonrası nihayet ortaya çıktı. Şu an geliştirilme aşamasında olan yeni işletim sistemi, milyonlarca kullanıcı tarafından meraklı bir şekilde bekleniyor. Geçtiğimiz ay Android 11 Beta sürümü yayımlanmıştı.

Android 11 çıkış tarihi YouTube’da ortaya çıktı

Beklenen tarih, Google geliştiricileri için canlı olarak yayımlanan “Works With “Hey Google” Smart Home Summit – APAC” isimli videoda görüldü. Bu bilginin şaşırtıcı olduğu söylenemez çünkü Android 10 3 Eylül 2019 tarihinde çıkış yapmıştı.

Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacakSamsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak

Hey Google etkinliğinde ortaya çıkan görsele göre Android 11 için açıklanan tarih 8 Eylül 2020 olarak belirtildi. Böylece Google'ın kararlı bürüme geçiş yapmak için sadece 2 ayı kadlı.

8 Eylül tarihinde dağıtımı başlanacak olan Android 11 güncellemesini öncelikli olarak Google Pixel modellerinin alacağını belirtmekte fayda var. Android 11 güncellemesi için yayımlanan final sürümünün ilk dağıtılacağı Pixel cihazları şu şekilde: Pixel 2Pixel 3Pixel 3a, ve Pixel 4.

İlerleyen günlerde Android işletim sistemi tabanlı diğer akıllı telefonlar da bu güncellemeye kavuşacak. Bunun dışında 8 Eylül 2020 tarihin değişime uğrayabileceğini belirtelim. Çünkü bu yıl COVID-19 salgını sebebi ile birçok etkinliğin ve tarihlerinin ertelendiğine şahit olduk.

Google'ın akıllı ev ürünleri için hazırlamış olduğu yazılımlardan sorumlu olan Michele Turner, Google'ın 8 Eylül 2020 tarihinde her yerde tanıtım yapacağı belirtildi. Özellikle erişilebilirlik hususunda kolaylıklar sağlayan bu yazılımın neler yapabileceğini göreceğiz.



PAYLAŞ