Android 10'lu Sharp Aquos zero2 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Android 10'lu Sharp Aquos zero2 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-26 14:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon pazarında yaşanan teknolojik gelişmeler tanınmayan markalarında öne çıkmasını sağlıyor. Günden güne rekabetin yelpazesinin genişlediği pazara Sharp’da yeni akıllı telefonuyla iddialı bir giriş yapıyor. Günümüzde çok tanınmayan akıllı telefon üreticileri arasında olan Sharp ürün yelpazesine AQUOS zero2 ile bir yenisini daha ekledi.

240 Hz yenileme hızıyla dikkat çeken AQUOS zero2, tasarım ve donanım özellikleriyle de ön plana çıkan modeller arasında yer alıyor. Asus ROG Phone II ve eşdeğer cihazlara göre iki kat daha hızlı yenileme özelliğine sahip olan AQUOS zero2, diğer özellikleriyle de rakiplerinin gerisinde kalmamayı başarıyor.

Sharp 8K Çözünürlüklü 70 İnçlik Televizyonunu TanıttıSharp 8K Çözünürlüklü 70 İnçlik Televizyonunu Tanıttı

Ancak Sharp’ın kullanıcılara yazılımsal bir destek sağlamadığı sürece AQUOS zero2’nin 249 Hz yenileme hızına tam olarak çıkamayacağı da bir gerçek. Henüz yeni tanıtılan cihazda Sharp’ın nasıl destekler sunacağı da gizemini korusa da, cihazla ilgili tüm detayların yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.

Sharp AQUOS zero2 özellikleri

Sharp Aquos Zero ortaya çıktı!

143 gram ağırlığa sahip olan AQUOS zero2, şimdiye kadar üretilen en hafif telefon olma özelliğine sahip. 6.4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan AQUOS zero2 OLED ekran teknolojisine sahip. Kavisli bir tasarıma sahip olan ekranıyla dikkat çeken AQUOS zero2 Full HD+ ekran çözünürlüğüyle de kullanıcılarına başarılı bir grafik akışı sunuyor.Kamera özellikleri açısından günümüzde giriş seviyesi akıllı telefonların özelliklerine sahip olan AQUOS zero2 arka kasasında ikili kamera sistemiyle karşımıza çıkıyor. Ana kamerası f/1.7 diyafram açıklığına ve 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan AQUOS zero2’yi 20 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram aralığına sahip ultra geniş açılı bir kamera destekliyor. Ön ekranında 8 Megapiksellik bir selife kamerası bulunan AQUOS zero2 biyometrik yüz tanıma sistemine sahip. Bunun yanı sıra ekrana entegre parmak izi okuyucuya sahip olan AQUOS zero2 kullanıcılarına iki faktörlü doğrulama imkanı tanıyor.

Çerçevesiz Sharp Aquos S3 Tanıtıldı

Güçlü işlemcisiyle de kullanıcılarına yüksek bir performans deneyimi sunan AQUOS zero2 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemci yongasından alıyor. 8 GB RAM desteğine sahip olan cihaz 256 GB dahili depolama kapasitesiyle de oldukça etkileyici. IPX5/ IPX8/ IPX 6 sertifikalarıyla suya ve toza karşı olan dayanıklılığı onaylanan AQUOS zero2 dayanıklı yapısıyla kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım sağlayacak gibi duruyor.  Bunun yanı sıra AQUOS zero2’da dikkat çeken en önemli detaylardan biri cihazın Android 10 temeline dayanması. Beta test aşamalarında yer alamayan Sharp’ın kullanıcılarına kutusundan Android 10 yazılımıyla çıkan bir akıllı telefon sunmasının marka için önemli bir başarı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Sharp AQUOS zero2 ne zaman pazara çıkıyor?

3130 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan AQUOS zero2’nin henüz akıllı şarj desteği sunup sunmayacağı ise bilinmiyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan AQUOS zero2’nin pazara ne zaman gireceği ve hangi fiyattan alıcıya çıkacağı henüz netleşmedi. AQUOS zero2 ile ilgili yeni gelişmelerden haberdar oldukça sizlerle paylaşıyor olacağız.


Sharp'ın Yeni Akıllı Telefonu SızdırıldıSharp'ın Yeni Akıllı Telefonu Sızdırıldı
iPhone X Benzerli Sharp Akıllı Telefon GözüktüiPhone X Benzerli Sharp Akıllı Telefon Gözüktü

PAYLAŞ