Android 10 alacak Xiaomi modelleri - Haberler - indir.com

Android 10 alacak Xiaomi modelleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 07:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, kullanıcılarına güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda MIUI 11 güncellemesini sunan şirket, şimdi ise Android 10 güncellemesi alacak olan modellerini açıkladı. Yakın zamanda yeni Android güncellemesini yayınlayacak olan marka, güncelleme ile beraber hataları giderirken güvenlik güncelleştirmelerini de sunacak. Şuan için baktığımız zaman Mi 9 ve Mi 9T Pro modelleri MIUI 11 güncellemesi ile beraber Android 10 güncellemesi almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Mi 9T için Çin’de yeni güncelleme dağıtıma sunuldu. Söz konusu bu yeni güncellemenin Google uygulamalarının entegresi ile beraber piyasaya sürülmesine 1-2 hafta gibi bir süre gerekecek.

Android 10 Alacak Xiaomi Modelleri

Satışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatıSatışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin orta ve üst seviyede birçok modeli olmasına rağmen güncellemeleri hızlı bir şekilde vermeye çalışıyor. Android 10 güncellemesini alacak olan modellerden birisi de geçen yılın popüler fiyat performans cihazını Pocophone F1 olacak. Pocophone F1 ile beraber Android 10 güncellemesine kavuşacak olan cihazlar ise şu şekilde:

  • Mi Mix 3
  • Mi 8
  • Xiaomi Mi Mix 2S
  • Mi 8 Pro
  • Mi 8 Explorer Edition

Sıralanmış olan bu modeller, güncellemeyi çok yakın bir zamanda alacaklar. Android 10 güncellemesi alacak tüm Xiaomi modeller bu liste ile sınırlı kalmayacak. Öyle ki ek olarak Redmi Note 7 ve Note 8 serilerinin de kısa süre içerisinde Android 10 güncellemesi alması bekleniyor. Güncelleme boyutu ortalama 2.3 GB olurken bu boyutun modellere göre değişkenlik göstereceği belirtiliyor. Android 10 ile beraber modellere gelecek olan en büyük yeniliklerden birisi ise karanlık modun kararlı hale gelmesi olacak. Yeni sürüm ile beraber daha iyi bir pil optimizasyonu olması beklenirken, MIUI 11 güncellemesi ile beraber batarya kullanımım düşme sorunlarının da iyileşmesi bekleniyor.


Xiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı belli olduXiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı belli oldu
Xiaomi Mi 9T Android 10 güncellemesi çıktıXiaomi Mi 9T Android 10 güncellemesi çıktı

PAYLAŞ