Yeni Oyuncu Telefonu: Nubia Red Magic 2


ZTE'nin bir diğer markası Nubia, yeni bir oyuncu telefonu çıkarmaya yelken açtı.Şirket, Nubia Red Magic 2'nin yolda olduğunu gösteren bir afiş yayınlayarak dikkatleri üstüne çekti.

Samsung'dan Oyuncu Telefonu Gelebilir!

Android cihaz üreticileri yeni teknolojiyle birlikte birbirlerini takip etmesinin ardından oyun odaklı akıllı telefonlar çıkarmaya başladılar. Xiaomi, Razer, ZTE ve Asus derken bu dev markaların arasına Samsung'un da hazırlanmaya başladığı sızdırıldı. Hatta Güney Koreli dev şirketin kendi geliştirdiği GPU'yu ilk olarak bu akıllı cihazlarda kullanacağı söyleniyor.

ZTE'nin bir diğer markası Nubia geçtiğimiz Nisan ayında Red Magic adlı bir oyuncu telefonunu piyasaya sürmüştü. Şirket Red Magic 2'nin çok yakın zamanda karşımıza çıkacağını gösteren yeni bir poster yayınladı. Görselde lansman tarihi ve cihazın kendisine dair pek bir bilgi bulunmuyor. Sadece devasa bir şekilde çizilmiş robotun yanında "coming soon" (çok yakında) yazıyor.

İşte Tasarım ve Özellikleri!

Önceki raporlara göre Nubia'nın yeni çıkaracağı telefonu Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB RAM, 128 GB veya 256 GB dahili depolama alanıyla birlikte karşımıza çıkacak. Daha ince çerçeveler, öncekinden daha büyük bir ekran ve dahada gelişmiş bir tasarıma sahip olabilir. Bununla birlikte Nubia Red Magic 2'nin oldukça yüksek seviyede bir pille donatılacağı da söyleniyor.