Yeni Foursquare Yayınlandı! (Video)


Geçen hafta yeni logosu ve uygulamasını tanıtan Foursquare, az önce yaptığı bir duyuruyla yeni Foursquare uygulamasını yayınladığını duyurdu. Yeni uygulama beğenilerinizi öğrenerek, buna göre mekanları keşfetmenizi sağlayacak.

Bu yıl içerisinde radikal bir karar alarak yoluna Swarm ve Foursquare olarak iki farklı uygulama ile devam edeceğini açıklayan Foursquare, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda yenilediği logosuyla, yenilenen orijinal uygulamasını bizlerle paylaşmıştı.

''Zevklerimiz farklı, öyleyse neden hepimiz aynı sonuçları görelim ki?'' diyerek yeni Foursquare uygulamasını duyuran servis,  bundan sonra kullanıcılara mekan keşif platformu olarak hizmet verecek.

Yeni uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise neleri sevdiğinizi öğrenerek, buna göre size öneriler sunabilmesi. Bu sayede uygulama sizi, uzun yorumları okumanıza gerek kalmadan ya da farklı zevklere sahip kişilerin önerileriyle sevmediğiniz deneyimler yaşamadan daha doğru ve keyif alabileceğiniz yerlere yönlendirecek.

Bugün itibarıyla yayınlanan yeni Foursquare uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, yenilenen uygulamayla ilgili yayınlanan Yeni Foursquare Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.

Yeni Foursquare Tanıtım Videosu