Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu Zirve'20 gençlere yol gösteriyor


Türkiye'nin önde gelen öğrenci topluluklarından birisi olan Yaşar Üniversitesi Endüstri Topluluğu (EMT), Yaşar Üniversitesi tarafından 2005 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. 

Yaşar Üniversitesi Endüstri Topluluğu  tarafından düzenlenen yüksek katılımcılı etkinlikler

Zirve

Zirve etkinliği Yaşar Üniversitesi Endüstri Topluluğu'nun imza etkinliğidir. Etkinlik 2 gün süre ile devam eder. 2020-2021 eğitim yılı içerisinde 6-7 Mart tarihinde yapılacak olan "Değişim" konulu olan Zirve'de farklı sektörlerden insanları bir araya getirecek ve Workshoplar düzenlenecek.

Etkinlik her yıl farklı bir okulda 500-600 öğrenci kapasitesi planlanarak düzenleniyor. 

Kariyer Günleri

Her yıl düzenli olarak Endüstri Mühendislerinin çalışma alanlarından birisi belirlenerek, sektörün önemli ve başarılı isimlerinin ağırlandığı ve Workshopların düzenlendiği Yaşar Üniversitesi Endüstri Topluluğu etkinliğidir.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Kariyer Günleri'nde Mülakat Simülasyonu gerçekleştirerek katılımcılara mülakat deneyimi oluşturuldu.

Sektör Günleri

Sektör günleri etkinliği her sene farklı bir söktüren konu alındığı Yaşar Üniversitesi Endüstri Topluluğu etkinliğidir. Bu etkinlikte alanında uzman kişiler ile bir araya gelerek sektörleri yakından incelemek öncelikli olarak belirlenmiş hedeftir.

2019-2020 Bahar Döneminde düzenlenmesi planlanan Sektör Günleri online olarak gerçekleştirilmiştir. 2020-2021 Eğitim öğretim döneminin de çevrimiçi olması yönünde karar alınırsa etkinliklerimiz çevrimiçi olarak yapılmaya devam edecek.

Etkinliklere ek olarak gerçekleştirilen faaliyetler: 

Sponsorluk Paketleri

Altın Sponsorluk

Firmaya Sağlanacak Haklar

Firmadan Talepler

Gümüş Sponsorluk

Firmaya Sağlanacak Haklar

 Firmadan Talepler

 Bronz Sponsorluk Hakkında

BRONZ SPONSORLUK paketini tercih eden firma tarafından aşağıda yer alan
listede tercih edecekleri sponsorluğun karşılanması,

Listede yer alan sponsorluklar hakkında detaylı bilgileri ilerleyen sayfalarda
bulabilirseniz.

Workshop Sponsorluk

Firmaya Sağlanacak Haklar

Firmadan Talepler