Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz 5 klasik mobil oyun


Günümüzde her ne kadar grafik harikası yapımlar mobil platformu kasıp kavursa da zaman geçirmek için çıkartılan oyunların modası hiçbir zaman değişmiyor. Bizde sizler için bugünkü haberimizde bu oyunları listeledik. Bakalım sizde bizim gibi mi düşünüyorsunuz?

Bugün mobil oyun platformuna bir bakıldığı zaman eskiyle hiçbir  bağlantısı kalmadığı gibi aradaki farkta çok büyük. Eskiden sadece eğlenmek ve hoş vakit geçirmek için tasarlanan oyunların grafik tasarımları çok basitti. Tabi o dönem öyle düşünülmüyordu ancak bugün ile kıyaslandığı zaman arada ciddi farklar var. Şu an ile kıyaslandığı zaman arada ciddi bir fark olduğu gözlemleniyor. Özellikle de PUBG ya da Fortnite gibi oyunlar ile kıyaslandığı zaman.Çünkü bu oyunlar o oyunlara göre daha fazla başarılı grafik tasarımına sahip. Kullanılan teknoloji çok daha farklı. 

https://www.indir.com/haberler/bosanma-davalarina-sebep-olacak-oyunlar

Hem iOS hem de Android de var olan oyunlar 

Günümüzdeki o grafik tasarımı birer harika olan oyunlarla ile basit grafik tasarımına sahip oyunlar arasında bir fark var. Bu fark ise sizinde tahmin edeceğiniz üzere birisi ücretli olurken diğeri ücretsiz. Yani eğlenmek için birine para ödemeniz gerekiyorken diğerine para ödemesi yapmanıza gerek kalmıyor. Bizde sizler için bugünkü haberimizde eğlenmek için herhangi bir ücret ödemeyen ve nostarji seven okurlarımız için yaptık. Gerek iOS işletim sistemi olsun gerekse Android İşletim sistemi olsun bu kalsik oyunları sıraladık. Gelin bu oyunlara birlikte göz atalım. 

1- Solitaire 

Bilgisayarların hayatımıza girmesi ile büyük yer kaplayan Solitaire, hala oyuncu kitlesine sahip bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 

2- Mineesweeper

Bir zamanların mayın tarlası efsanesi olan bu oyunun mantığını hiç bir zaman anlamadım. Ancak her oynadığımda eğlendiğimi çok iyi biliyorum. 

3- Tetris

Tetris dediğimi zaman neden bilmiyorum ama her seferinde aklıma mini gameboy'lar geliyor. Benim hala oynamaktan zevk aldığım oyunlardan bir tanesi.

4- Brick Breaker

Sizi bilmem ama benim nefes almadan saatlerimi verdiğim bir zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi

5- Snake

Siz de hala yılan oyunu oynamayı severlerden misiniz?