Türkiye'nin en büyük WordPress etkinliği WPFest 2020 için geri sayım başladı!


WordPress dünyasını 2. kez bir araya getirecek olan WPFest’in tarihi belli oldu. 5 Mart 2020 tarihinde “ İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi”nde düzenlenecek olacak WPFest bu sene 700’ün üzerinde WordPress tutkunu bir araya getirmeyi amaçlıyor. Üstelik indir.com'un okurları indirimli bilet alma hakkında sahip.

Geçtiğimiz sene 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen WPFest’e bu yıl hedefler daha da büyük. “WordPress’te SEO”, “performans”, “e-ticaret” gibi önemli konuların yer verileceği Türkiye’nin en büyük WordPress etkinliğinde alanın uzman konuşmacıları yer alıyor. Sizde Türkiye WordPress’e yön verecek olan WPFest’te uzmanlara WordPress siteleri için güvenlik önlemleri, SEO ve SEM teknikleri, performans ve optimizasyon çalışmaları hakkında merak edilen birçok soru cevap bulacak. 

Neler Konuşulacak? 

“Bloomberg Businesswek Teknoloji Yazarı Atıf Ünaldı” moderatörlüğünde yönetilecek panelde ünlü WordPress blog yazarları başarı hikayelerini katılımcılarla aktaracak. Seyahat, teknoloji, moda gibi farklı alanlarda başarıyı yakalamış panelistler arasında “yoldaolmak.com kurucusu Kemal Kaya”, “Teknoblog ile Sabri Küstür”, “Styleboom’un hikayesi ile Burçin Ünaldı” ve “fundalina bloğunun kurucusu Funda Güleç Yalçın” yer alıyor. 

WordPress İçin En İyi Resim Optimizasyon Eklentileri

WordPress hakkında istatistikler; 

WPFest etkinliğinin konuşmacıları kim? 

Sizde Türkiye’nin en büyük WordPress etkinliği WPFest 2020’ye katılmak için wpfest.org adresini ziyaret ederek, indir.com ailesinin üyelerine özel “WPFESTINDIRCOM” kodunu kullanarak bu özel etkinlikte yerinizi ayırtın.