Tanıtımı yapılan Vivo V20 SE özellikleri ve fiyatı


Teknoloji şirketi Vivo’nun sahip olduğu yeni akıllı telefon modeli V20 SE, nitekim iyi özelliklere ve fiyata sahip olarak tanıtıldı. Model orta seviye bir cihaz olmasına rağmen kamera özellikleri ile de dikkat çekiyor. Çinli akıllı üretici marka Vivo, orta seviyedeki en yeni akıllı telefon modeli olan Vivo V20 SE’yi duyurdu. 48 MP’lik üçlü arka kamera sistemine sahip olan cihazda 32 MP’lik selfie kamerası bulunuyor. Vivo V20 SE, sunduğu özelliklere karşılık ise uygun sayılabilecek bir fiyat etiketine sahip olacak.

Son dönemin popüler anlayışı olan delikli bir ekran yerine damla çentikli bir tasarıma sahip olarak gelen Vivo V20 SE, ince çerçeveye sahip tasarımı ile yüzde 90.12 olarak ekran gövde oranı sunuyor. 6.44 inçlik HDR10 destekli FullHD+ AMOLED ekrana sahip olan bu telefonda Gorilla Glass 3 koruması bulunuyor.

Vivo V20 SE tanıtıldı

Qualcomm’un orta seviye popüler işlemci modellerinden olan Snapdragon 665’ten gücünü olan V20 SE, 8 GB LPDR4x RAM ve 128 GB dahili depolama ile geliyor. microSD kart desteğine de sahip olan bu cihaz kutu içinden Android 10 ile çıkarken, FunTouchOS 11 arayüzüne sahip olarak geliyor. Arka tarafta F1.8 diyafram açıklığına sahip 48 MP ana kamera ile gelen modelin F2.2 diyaframlı 8 MP’lik geniş açı kamerası bulunuyor. Ayrıca 2 MP’de derinlik kamerasına sahip olan Vivo V20 SE, ön tarafta ise F2.10 diyaframlı 32 MP’lık selfie kamerası bulunuyor. 4100 mAh’lik bataryadan güç alan modelin 33W  hızlı şarj desteği de bulunuyor.

Model siyah ve beyaz olarak iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Vivo V20 SE’nin pazarda ise 288 dolar fiyat etiketi ile satışa çıktığını göreceğiz. Modelin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli olmuş değil.