Spotify'da paylaşım kolaylaşıyor


Yeni güncellemelerle değişken kullanıcı deneyimlerine uyum sağlayan Spotify’a  Grup Oturumları ve Ortak Çalma Listeleri özellikler geldi. Bunun yanı sıra yeni güncellemeyle birlikte Spotify’dan sosyal medyaya paylaşım yapma da kolaylaştı.

Geçtiğimiz seneden bu yana aralıklarla önemli güncellemeler alan Spotify’a yeni özellikler geldi. Bu güncellemeyle birlikte sosyal medya paylaşımları her zamankinden daha kolay hale getirildi. Spotify bu kapsamda Grup Oturumları ve Ortak Çalma Listeleri gibi yeni özellikleri kullanıcıların beğenisine sundu. 2020 senesinin Haziran ayından bu yana günlük Grup Oturumları kullanımı ortalaması %290’ın üzerinde bir artış gösterdi. Yeni güncellemeyle birlikte bugünden itibaren kullanıcılar sevdikleri podcatsleri ve müzikleri telefonlarından kolayca paylaşabilecekler.

Spotify’a gelen yeni özellikler

Spotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalı

 Dünyanın en popüler dijital müzik kütüphanelerinden olan Spotify, kullanıcılarının taleplerini karşılamayabilmek için kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik özellikler sunmaya devam ediyor. Mümkün olan en iyi audio deneyimini sunmak için çalışan Spotify hakkında daha fazla bilgi almak için platformun resmi blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.