Spotify YouTube'a nasıl bağlanır?


Geçtiğimiz Nisan ayı ile beraber 100 milyondan fazla ücretli kullanıcıya sahip olan Spotify, pazardaki müzik dinleme platformları arasında en önde gelen isimlerden birisi oluyor. Sunduğu özellikler ile de geniş kitle ve popülerliğe erişen müzik uygulaması YouTube bağlantısı özelliği de sunuyor. Sizlere bu içeriğimizde Spotify hesabınızı nasıl Facebook’a bağlayabileceğiniz göstereceğiz.

Spotify’ı YouTube’a bağlamak

Facebook ile yapılan anlaşma ve entegrasyon sonrasında Spotify ile en sevdiğiniz şarkıları paylaşmanıza ve arkadaşlarınıza çalma listelerinizi ortak olarak çalışma imkanı sunuyor. Spotify hesabınızı henüz Facebook hesabınıza bağlamadıysanız, uygulamanın sevilen bu temel özelliğinden faydalanabilirsiniz. Gelin şimdi Spotify’ı Facebook’a nasıl bağlanırsınız bakalım.

Bu yaptığınız işlemlerin benzerini bilgisayar üzerinden de gerçekleştirerek Spotif’ı bilgisayardan Facebook’a bağlayabilirsiniz.

Yapacağınız bu işlemler ile Spotify hesabınızı kolay bir şekilde Facebook hesabınızla bağlantı gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu sayede kişileriniz ile daha kolay Spotify paylaşımları yapabileceğiniz gibi arkadaşlarınız ile ortak çalma listeleri kullanabileceksiniz. Facebook bağlantısı için hem mobil hem de bilgisayarı kullanabilirsiniz.