Samsung cihazlarının garanti sorgulaması nasıl yapılır?


Her akıllı telefon markası ve modeli için garanti sorgulama yöntemi değişkenlik gösterebiliyor. Özellikle ülkemizde Samsung kullanımı çok olurken, ikinci el pazarı da bir hayli önem arz ediyor. Bu noktada ise cihaz garantileri sorgulamak başlıca yapılması gereken adımlardan birisi oluyor. Samsung garanti servisi, dünyanın birçok ülkesinde hizmet veriyor. Samsung Türkiye garanti ise ülkemizde sıkça tercih ediliyor. Samsung telefonlarda garanti sorgulama noktasında birçok yöntem bulunuyor. Bu içeriğimizde sizlere Samsung cihazların garanti bilgileri nasıl sorgulanır bunun detaylarına bakacağız.

Samsung garanti sorgulama için gerekli olanlar

 

Samsung telefon garantisi sorgulama – Samsung Türkiye garanti sorgulama

Samsung Türkiye garanti sorgulama işlemini kolay ve online bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Samsung bir Android akıllı telefon kullanan her kişi 2 yıllık garanti desteğine sahiptirler. Bu süre kapsamında ürün kaynaklı bir problem çıkarsa ücretsiz, kullanıcı hatası ise ücretli onarım sağlanmaktadır.

Samsung servisleri nerelerde var?

Samsung yurt dışı garantisi nedir?

Türkiye’deki fiyatlardan ötürü bazı kullanıcılar cihazlarını yurt dışı üzerinden satın alabiliyorlar. Bu noktada ise çeşitli garanti problemleri oluyor. Yurt dışından bir cihaz getirdiğiniz zaman 120 güne kadar IMEI kaydı yaptırmanız gerekiyor. Bazı markalar uluslararası olarak 1 yıl garanti sunarken, Samsung’da bu isimler arasında yer alıyor. Ancak cihaz değişimi ve yazılım güncellemesi gibi durumlar garanti kapsamı dışında oluyor.

Samsung garanti şartları nedir?

Samsung garantileri bazı noktalarda garanti dışı kalabiliyor. Bu sebeple garanti şartları neler gelin bakalım.