PlayStation 5 için VR başlıklar parmak hareketlerini belirleyebilecek


PlayStation 5 için geliştirilen VR başlıklar cihazlarda yepyeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. İşte gelen son bilgiler.

PlayStation 5 ile birlikte VR başlıklar kısa süre içerisinde kullanıma sunulacak. Daha önceden konuyla ilgili detayları aktaran şirket, VR başlık sisteminde bugüne kadarki en iyi deneyimi sunacak.

Sony’den Yeni Sunum!

Gelen son bilgilere göre Sony, geliştiriciler için özel bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda VR başlıklarla ilgili tüm detayları aktaran şirket, böylece VR başlıklar için yeni özelliklerin de öğrenilmesini sağladı. Edinilen bilgilere göre kontrolcü, parmak deneyimi konusunda gelişmiş özelliklere sahip olacak. Hibrit bir yapı ile geliştirilecek olan yeni donanım, tüm PlayStation 5 oyunlarını da destekleyecek. Bu bakımdan Sony tarafından geliştirilen yeni donanım, aslında PlayStation 5’te yepyeni bir dönem başlatacak. Tüm oyunların VR başlıklar ile uyumlu hale gelmesi adına önemli bir gelişme yakalayan Sony, bu konuda 2022’yi hedefliyor. 2022 yılında piyasaya sunulacak yeni VR başlıklar ile birlikte bu değişimi başlatacak olan şirket, oyunlarda da yeni oyun konsolunu ön plana çıkarabilir.

PlayStation 5 VR Başlıklarında Özellikler Neler Olacak?

PlayStation 5 için geliştirilen VR başlıklarda yaşanan son gelişmeler dahil olmak üzere yer alması beklenen özellikler şöyle;