Meizu 16'dan etkileyici test sonuçları


Önümüzdeki gün itibari ile resmen piyasaya çıkacak olan Meizu 16 ile ilgili test sonuçları paylaşıldı.

Son dönemlerin en dikkat çeken modellerinden birisi olan Meizu 16, özellikleri ile dikkat çektiği gibi test sonuçlarıyla da adeta mobil piyasaya göz dağı verdi.

Meizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli oldu

Meizu 16 Geekbench puanları nasıl?

Meizu 16 için gelen bilgilerde telefonun çentiksiz ve ekran çerçeve oranının bugüne kadarki telefonlara göre oldukça iddialı bir şekilde olacağı belirtilmişti. Marka tarafından yapılan tanıtım ile birlikte ön sipariş dönemi başlatılan Meizu 16 için kullanıcıların ilgisi oldukça fazla oldu. 1 milyonu aşan ön sipariş ile birlikte telefonun rekor satış rakamlarına çıkabileceği görülürken Meizu 16 Geekbench testini de yerle bir etti.

Geekbench testlerinde cihaz; tek çekirdekte 2403, çoklu çekirdekte tam 9047 puan aldı. Bu puanlar ile birlikte Meizu 16’nın çok iddialı ve yüksek özelliklere sahip olduğu kanıtlanırken, şimdiden Meizu 16 ve Meizu 16 Plus’ın satış rakamları için tahminler başlatıldı. Piyasaya sunulduktan sonra herhangi bir teknik sorun yaşanmaması halinde Meizu 16 bu yılın ve aynı zamanda markanın en çok satan, popüler telefonlarından birisi olacak. Marka ön sipariş dönemindeki 1 milyon siparişle bu durumu gösterirken diğer markalar için de iddialı bir rakip olduğunun mesajını verdi.

Meizu 16 Plus, parmak izi tarayıcısı ile beraber görüntülendi