MacOS için yayınlanan yeni Office Insider güncellemesiyle gelen yenilikler


Yazılım devi Microsoft, Mac bilgisayarında Office Insider hızlı programına kaydolmuş olan kullanıcılar için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile beraber herhangi bir yenilik programa dahil olmazken, bazı hata düzeltmelerinin yapıldığını belirtelim. Teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz gün Office kullanıcılarından macOS işletim sisteminde Office Insider programına kayıt olanlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Microsoft’un Office uygulamalarına gelecek yeni özellikleri yayınlamadan önce test etmeye olanak sağlayan program Insider, son güncellemeyle beraber Outlook uygulamasına bazı hata düzeltmelerini getiriyor.

macOS işletim sistemi kullanan ve Office Insider programına kayıt olan kullanıcılar son güncelleme ile beraber hata düzeltmeleri elde ediyor. Sürüm notlarında güncelleme yeniliğine dair herhangi bir içerik yer almıyor. Güncelleme sadece Outlook uygulamasına hata giderilmesi sağlıyor.

Yeni Office Insider güncellemesi ile sunulanlar

Office Insider’a gelen 16.38 sürüm numaralı güncelleme ile “Mac Hızlı” programına kayıt olan kullanıcılar için yayınlandı. Insider programının “Mac Yavaş” programına kayıt olan kullanıcılar yeni güncellemenin düzeltmelerine sahip olmayacak. Bu iki program arasındaki farktan ötürü yeni güncellemeyle beraber yayınlanan sürüm notları ve hata düzeltmeleri şu şekilde oluyor;

Mac Office Insider’a katılma

Mac için Office Insider programı, Insider Hızlı ve Insider Yavaş olarak ikiye ayrılıyor. Hızlı programına dahil olan kullanıcılar için ilk derlemeleri kullanarak sorunları belirlemek ve geliştirme aşamasında olan özellikler hakkında görüşler bildirilir. Insider Yavaş programı ise kullanıcılarda en az risk ile tam olarak desteklenen derlemelere erken erişim sağlanır.  Office geliştirilmesine yardımcı olmak ve görüş bildirmek isteyen kullanıcılara göre diyebiliriz.

Size uygun bir bölümden sonra Yardım > Güncelleştirmeleri denetle > Gelişmiş adımlarını izleyin. Buradan Güncelleştirme Kanalı menüsünden Insider Hızlı veya Yavaş’ı seçerek programa dahil olabilirsiniz.