Instagram Story indirme nasıl yapılır?


Popüler sosyal medya platformları arasında yerini alan Instagram'ın kullanıcılarına sunmuş olduğu en sevilen özelliklerden birisi olan hikayeleri nasıl indirebileceğinizi bu yazımızda öğrenebilirsiniz. 

1 milyardan fazla aktif kullanıcı sayısına sahip olan popüler sosyal medya platformu, Instagram'ın en sevilen özelliklerinden birisi de 24 saat sonunda ortadan kalkan story paylaşım özelliğidir. Kendi hesabınızdan paylaşmış olduğunuz Instagram hikayelerine arşiv bölümünden ulaşabilir ve indirebilirsiniz. 

Instagram story indirme işlemini masaüstü ya da iOS ve Android cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz. Instagram story indirme işlemi için paylaştığı hikayeyi indirmek istediğiniz hesabın bütün kullanıcılara açık olması ya da sizin o hesabı takip ediyor olmasın gerekiyor. 

Instagram Story indirme nasıl yapılır?

Android

Bu noktada hatırlatma yapmakta fayda gördüğümüz bir husus var. Başka kullanıcılara ait kişisel görüntülerini izinleri olmadan kaydetmeyiniz ve başka yerlerde paylaşmayınız. İzinsiz indirme ve paylaşma gibi durumların hukuki yaptırımları olabileceğini unutmayınız.

iPhone (iOS)

Story Reposter mobil uygulaması üzerinden Instagram story paylaşımlarını anonim olarak da izleyebilirsiniz. Uygulama ek olarak story düzenleme hizmeti de veriyor.  

Instagram Hikayeleri indirmek için internet sitesi