General Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı


Bugün gerçekleştirilen General Mobile tanıtımı ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulan GM 9 Pro modeli, iddialı teknik özellikleri ve muhteşem kamerasıyla karşımıza geliyor. Geçtiğimiz haftalarda 100 milyon Türk Lirası yatırımla İstanbul İkitelli'de hayata geçirilen akıllı telefon fabrikasını müjdeleyen GM, bugün fabrikada GM 9 Pro modelini kullanıcılarla buluşturdu.

GM 9 Pro Teknik Detaylar ve Türkiye'deki Fiyatı

En iddialı kamera özelliklerine sahip olacak olan bu telefon mükemmel özelliklere ve donanımlara sahip. Teknolojinin gelişmesiyle akıllı telefon sektöründe birçok değişiklik meydana geldi. Örneğin yeni sensörlerin gelişmesi, yeni telefon tasarımları ve birçok donanımsal yenilikler oluştu. General Mobile'da bu özellikler gibi birçok özelliğe sahip. Bugün fabrikalarında gerçekleşen bir tanıtımda GM 9 Pro modelinin Türkiye fiyatını ve teknik detaylarını öğrenmiş olduk. Gerçekten de cihazın fiyatına göre özellikleri muhteşem. GM 9 Pro karşımıza çıkarken ilk olarak rastladığımız özelliklerinden birisi olan kamerası, bu konuda en iddialı modellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Ayrıca bu cihaz 6,1 inç boyutunda, 18:9 en-boy oranına sahip bir AMOLED ekranla geliyor. Bu ekranla kullanıcılarına 2160x1080 piksel çözünürlük sunuyor. Multimedya yeteneklerini bir üst basamağa taşıyan cihazda Dolby Vision HDR desteği bulunuyor. Bu yetenekle cihaz daha zengin bir ekran deneyimi sunuyor. Donanımsal olarak cihaz gücünü Snapdragon 660'dan alıyor. Bellek olarak 4 GB RAM'e sahip bu cihaz 64 GB dahili hafıza sunuyor. Hafızasını microSD kart ile 256 GB'ta kadar çıkartabiliyorsunuz. Cihazın tüm teknik detayları şöyle:

GM 9 Pro'nun en dikkat çeken özelliklerinden biri olan kamera yetenekleri, telefonda çift arka kameraya sahip. Birincil arka kamera 12MP çözünürlüğe sahipken, ikinci kamera 8MP çözünürlükle karşımıza çıkıyor. Kamera yeteneği olarak dual-pixel oto fokus özelliği yer alıyor. Bu teknoloji sayesinde fotoğraf ve video kayıtlarında çok hızlı odaklama yapılabiliyor. OIS yerine EIS bulunan cihazın Türkiye fiyatı ise 2.899 Türk Lirası olarak açıklandı.