Falcao geldikten sonra FIFA 19’da Süper Lig’in en iyi 40 oyuncusu


Yaz sezonu transferleri bildiğiniz üzere 2 Eylülde kapanmıştı. Transferler kapsamında Türkiye bu senede birçok yıldız oyuncuya kapılarını açtı. Sezonun en bomba transferleri ise Gustavo’nun Fenerbahçe’ye ve Falcao’nun Galatasaray’a gelmesi oldu. Bu durum FIFA 19’un verilerinin de güncellemesine neden olarak Supger Lig’teki “En İyi Oyuncular” listesindeki sıralamanın değişmesini sağladı. Gelin FIFA 19’un güncellenen listesini birlikte inceleyelim. 

2019-2020 sezonun açılmasıyla birlikte Super Lig’de yine yıldız oyuncular göreceğiz. Bu sene oldukça çekişmeli geçmesi beklenen Super Lig’de dengelerde her an değişebilir. Falcao transferiyle oldukça güçlü ve iddialı bir adım atan Galatasaray’ın sezonda nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Super Lig’de yer alan isimlerin değişmesiyle bu durumdan etkilenerek listesinde yenilikler yapan FIFA 19, oyuncuların grafiklerinde de büyük bir başarıya imza atmış. 

FIFA 19'un en iyi 40 oyuncusu ve güç değerleri

FIFA 19'un güncel listesindeki güç ortalamaları şimdilik böyle olsa da sezon içerisinde bu değerler güncellenmeye devam edecek.