Dünyanın en pahalı 6 oyuncu bilgisayarı ve özellikleri


Gelişen teknolojiyle birlikte bilgisayarlarda kullanılan donanımlarında gelişmesi fiyatlarında yükselmesine neden oluyor. Bizde sizler için dünyanın en pahalı 6 oyun bilgisayarının özelliklerini yazdık.

Günümüzde orta segment bir bilgisayar için belirlenen fiyat etiketleri bile oldukça yüksek sayılabilecekken dünya genelinde satılan bazı üst segment oyuncu bilgisayarlarının fiyatı dudak uçuklatıyor. Cep yakan fiyat etiketleriyle satışa sunulan bu bilgisayarların günümüz teknolojinin sunduğu en yüksek imkanlara sahip olduğunun da altını çizmek gerek. Tabi bu teknolojiye sahip olmak için binlerce doları da gözden çıkarmak gerekiyor. Oyun tutkunları dışındaki bilgisayar kullanıcılarının “Oyun bilgisayarına bu kadar para verilir mi?” dese de, bu bilgisayarlar pek çok oyuncunun hayali.

Türkiye'nin en pahalı 9 bilgisayarı

Günümüzde belirli oyunlar hariç neredeyse tüm oyunları destekleyen orta segment oyun bilgisayarları 7 bin ila 10 bin bandında alıcılarının karşısına çıkıyor. Tabi bu fiyatlar artan vergilerle birlikte yükseliyor.  Ancak üst segment en uygun oyuncu bilgisayarı için belirlenen fiyat etiketi 11.039,00 Dolar. İşte dünyanın en iyi özelliklerine sahip oyuncu bilgisayarlarının fiyatları ve özellikleri;

MSI GT76 Titan DT

Infin8 Altar

Kylaralthor Janus 2.0

Custom Maingear F131

8Pack Orion Supernova

8Pack Orion X2

​​​​​​​Ana sistem

İkincil sistem