Call of Duty: Mobile, iOS ve Android için yayınlandı


Oyun yapımcısı Activision tarafından söz verildiği gibi Call of Duty: Mobile sonunda resmi olarak yayınlandı. Bir süredir beklenen ve fragmanları yayınlanan bu yeni mobil oyun Android için Google Play Store ve iOS için ise App Store tarafındaki yerini aldı. Oyun indirilmeye resmi olarak açılırken, oyun içerisinde 5 farklı harita ve 6 farklı oyun modu bulunuyor. Özellikle Battle Royale oyun yapısına sahip olacak olan Call of Duty: Mobile bu noktada PUBG Mobile’e rakip olması bekleniyor. Uzun süredir beklenen gün geldi ve bugün itibariyle Call of Duty: Mobile yayınlandı. Oyun artık hem Android hemde iOS oyuncuları tarafından oynanabilir oldu. Gelin şimdi oyun ne gibi detaylar sunuyor bakalım.

Call of Duty: Mobile Yayınlandı

Oyunda yüksek grafik özellikleri ve hızlı bir yapı bulunuyor. Oldukça fazla mod ve çoklu haritaya sahip olan oyun ayrıca emülatörler ile bilgisayar üzerinden de oynanabilecek. Oyun bir süredir açık beta kapsamında olurken bu süreçte bir kısım kitle tarafından Call of Duty: Mobile oynandı. Ancak tüm sorunların düzeltilmesi ile beraber şirket tarafından resmi olarak final sürümü şeklinde oyun indirilebilir oldu.

Activision tarafından Call of Duty Mobile için Gameloop Android Emolatör ile anlaştığı ifade ediliyor. Diğer benzeri oyun emülatörleri ile de oyunu oynamak mümkün olacaktır. Oyunu App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.