Bethesda Softworks Türkiye'ye Giriş Yaptı


Dünya çapında büyük bir hayran ve oyuncu kitlesi bulunan The Elder Scrolls®, Fallout®, DOOM®, Wolfenstein® ve daha fazla oyun serisinin yayımcısı olan Bethesda Softworks, Multiplayer ile Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptı. 

Multiplayer Genel Müdürü olan Merthan Yalçın ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Multiplayer olarak Türkiye’deki PR ve Topluluk temsili için resmi ortaklığımızı açıklamaktan memnuniyet duyarız. Dünya çapında ünlü bir markayı Türkiye de temsil etmekten gururluyuz. Oyun severlerin karşısına harika projelerle çıkacağız.

  Türkiye için resmi PR ve Topluluk faaliyetlerinin başlayacağını duyuran Multiplayer'da Bethesda'nın sorumlu Topluluk Yöneticisi Ege Sağın, açıklamaları esnasında Türk oyuncu topluluğu ve Bethesda ile arasında köprü görevi görerek büyüyen ekip oyun medyası ve oyuncular ile ilişkileri daha da güçlü bir hale getirecek dedi.

Ayrıca Bethesda Softworks bu gelişmelerle birlikte artık Türkiye'deki çeşitli oyun organizasyonlarında da bulunacak. Katılım sağlayacağı ilk etkinlik 21 Eylül 2019 tarihinde Feriye'de gerçekleşecek olan, Multiplayer'ın kendi düzenlediği etkinlik olan Chapter 8 Oyun ve Gençlik Festivali. Etkinlik boyunca hem festival alanında hem de sosyal medyada Bethesda çeşitli hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.