Assasin's Creed Odyssey'e 50 Seviye Ustalık Kasabileceksiniz


İlerleyen haftalarda yeni bir DLC paketi alacak olan Assasin's Creed Odyssey'de, oyuncular 50 seviye üstü ustalık kasabilecekler. Ayrıca oyun içerisine birkaç yeni özellik gelecek ve oyun içerisinde bulunan bazı hatalar giderilecek.

Assasin's Creed Odyssey'e 50 Seviye Ustalık Kasabileceksiniz

Gelecek hafta yayınlanacak olan bu DLC bölüm ile oyun içerisinde 50 seviye üstü ustalık kasmanız mümkün olabilecek. Söz konusu olan bu güncelleme ile birlikte oyun içerisinde 50 seviye üstü ustalıklar da kazanılan yetenek bonuslarını harcamanız mümkün olabiliyor. Güncüllemelerden sonra oyuncular, oyuna girdiklerinde veya 50 seviye üstü ustalık kasmaya başlayacakları zaman şu ekranla karşılaşacaklar:

Güncellemeden sonra oyun içerisinde bulunan mistik yaratıklara çok daha hızlı bir şekilde gidebileceksiniz. Ayrıca bu oyunun PC sürümünde Alexios ve Kassandra'nın yürüyüş hızlarını ayarlayabileceksiniz. Yeni güncelleme ile birlikte gelecek olan yenilikler tam olarak şöyle:

Bu yeni gelecek olan güncelleme sayesinde oyun içerisinde bulunan bazı hatalarda giderildi. Bu güncelleme önümüzdeki hafta yayınlanacak ve oyunculara sunulacak. Güncelleme sayesinde oyuncular 50 seviye ve üstü ustalık kasabilecekler. Ayrıca bu sayede yetenek bonuslarından da faydalanabilecekler. Oyun içerisindeki arayüzde bazı değişikliklerinde meydana geldiğini söyleyelim.