Apex Legends Karakter Yetenek Rehberi


Apex Legends karakter yetenekleri, Apex Legends oyunun yeni olmasından dolayı oldukça merak ediliyor. Apex oyunun çıkmasının üzerinden daha 3 gün geçmesine rağmen oyun çok büyük bir ilgi gördü. Hatta bu oyun canlı yayın platformlarında içerik kategorisinde en üst sıralarda yer alıyor. Piyasada bulunan bazı Battle Royale oyunlarının eksikliklerini tamamlayan ve çok daha iyi bir oynanış sunan Apex Legends'in içerisinde bulunan karakterlerin yeteneklerinin tamamı bilinmiyor. Bu yetenekleri öğrenmeniz açısından sizlere anlatalım...

Apex Legends indir

Apex Legends Karakter Yetenekleri

BLOODHOUND

İzci diyebileceğimiz bu karakterin çok işlevsel özellikleri bulunuyor. Bu özellikler sayesinde herhangi bir düşmanı takip edebilir veya etrafınızda düşman olup olmadığını görebilirsiniz. Karakterin özellikleri şu şekilde:

GIBRALTAR

Adeta tank gibi sağlam bir karakter olan Gibraltar, etraftaki düşmanların saldırısından korunmanız için kalkan açabilir ve takım arkadaşlarını en iyi şekilde koruyabilir. İşte karakterin yetenekleri şu şekilde:

LIFELINE

Adeta takımın demirbaşı diyebileceğimiz bu karakter takımınızda var ise hem can hem de cephane veriyor. Bu karakter oyunda kesinlikle alınması gereken karakterler arasında bulunuyor. Oyun şu anda 3v3 şeklinde olduğu için takımınızdan bir kişide bulunması yetiyor. Karakterin yetenekleri ise şu şekilde:

PATHFINDER

Robotik olan bu karakter, gövdesinde bulunan gülen yüz işareti ile bizleri karşılıyor. Bu karakter bir yere hızlı gitme konusunda uzman. İşte yetenekleri:

BANGALORE

Bizim de oynamayı en sevdiğimiz karakterler arasında bu karakter bulunuyor. Karakter taktiksel olarak mükemmel bir iş çıkartıyor. Hem sis hem bomba yağmuru yağdırabilen Bangalore, tam bir savaş uzmanı.

CAUSTIC

Oyun içi para birimi ile satın alabileceğiniz bu karakter başta kilitli bir şekilde geliyor. Bu karakterin yeteneği, Nox gazından geçen herhangi bir düşmanı görebiliyor. Ayrıca yetenekleri sayesinde Nox gazı salgılıyor. Bu karakter ile düşman bölgelerini çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.

MIRAGE

Bu karakterimiz de kilitli şekilde gelen karakterler arasında bulunuyor. Karakteri oyun içi para ile hemen açabilirsiniz. Karakterin temel özelliği diğer düşmanları şaşırtmaktır. İşte karakterimizin yetenekleri:

Apex Legend Karakter Yetenekleri