AMD Ryzen işlemciler için Assassin’s Creed Valhalla hediyesi geliyor


Ryzen XT işlemci ürünlerinin tanıtımını gerçekleştiren AMD, bir yandan da yıl sonunda tanıtacağı 4. nesil işlemcilerini hazırlıyor. 7 nm+ litografiye sahip olmasını bekleyen bu yeni işlemciler, TSMC'nin durumuna bağlı olarak 5 nm litografi ile gelebilir. Son olarak ise XT işlemcilerinin duyurusunu gerçekleştiren AMD, Intel'in 10. nesil işlemcilerine karşı yıl sonuna kadar geçici bir çözüm üretmek istemişti. Şimdi ise sızdılan bir görselde, AMD Ryzen işlemciler için Assassin’s Creed Valhalla kampanyası yapılacağı ortaya çıktı. Ryzen 3000 XT işlemciler ile ilgili detaylı bilgileri, daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Oyunculara Assassin’s Creed Valhalla hediyesi sunuluyor

Yakın zaman içerisinde tanıtımı gerçekleşen AMD Ryzen 300 XT işlemciler, normal Ryzen 3000 işlemcilere kıyasla daha yüksek saat hızları ile beraber oyuncuların karşısına çıkıyor. 10. nesil Comet Lake masaüstü işlemcilerinin tanıtımını gerçekleştiren Intel, sektörde elini güçlendirmeyi başardı. Yıl sonuna kadar pazardaki düşüşünü minimuma çekmek isteyen AMD ise, XT işlemcilerini piyasaya sürdü. Düz Ryzen 3000 serisi işlemcilerinin fiyatlarında ise indirime gidilecek.

Zaman zaman birçok donanım üreticisi, oyun firmaları ile işbirliği yapıyor. Yeni çıkan donanımların satışını artırmaya yönelik olan bu çalışmalar, en fazla işlemci ve ekran kartı tarafında kullanıcıların karşısına çıkıyor. Videocardz'ın sızdırmış olduğu görsellere göre AMD Ryzen 7 ve Ryzen 9 işlemcileri için Assassin’s Creed Valhalla oyununun ücretsiz bir şekilde verilmesi planlanıyor. Kampanyanın, XT işlemcilerinin piyasaya sürülmesi ile başlaması bekleniyor. Yeni işlemcilerin raftaki yerini 7 Temmuz tarihinde alacağı belirtilirken, bu kampanyadan sadece Ryzen 7 ve Ryzen 9 işlemci almak isteyen kullanıcılar yaralanabilecek. Eğer hali hazırda 3. nesil Reyzen 7 veya Ryzen 9 bir işlemci sistemine sahipseniz, bu kampanyadan yararlanmanız mümkün değildir. Kampanyaü, yeni kullanıcılar için geçerli olacak. Ubisoft ile AMD, zaten bir süredir ortak projelere imza atıyorlar. Assassin’s Creed Odyssey’in giriş animasyonları arasında da Ryzen ve Radeon donanımlarının reklamları mevcuttu.