Adobe Capture yeni özellikler kazandı


Adobe’nin Capture uygulaması için Android ve iOS tarafında sürüm güncellemesi geldi ve uygulama yeni özellikler kazandı. Gelen sürüm güncellemeleri ile beraber başlıca olarak tam renkte vektör şekilleri oluşturmak özelliği ve desen oluşturucu aracı geldi. Adobe’nin mobil kullanıcılar için sunmuş olduğu uygulamalardan birisi olan Capture, güncellenerek desen oluşturma aracı getirildi ve ilk kez mobil cihazlarda tam renkte vektör şekilleri yeteneği bu uygulamayla beraber gelmiş oldu.

Adobe Capture Güncellendi, İşte Gelen Yenilikler

Gelen başlıca dikkat çekici özellik tam renkte vektör şekilleri yeniliği oluyor. Adobe’nin ilk defa tablet ve telefonlara getirmiş olduğu bu özellik uygulamaya girdikten sonra şekiller paneli üzerinden gerçekleştiriliyor. Paneller bölümünden siyah-beyaz rengi renkli moda geçmeniz gerekiyor. Bu sayede çizim veya fotoğrafları vektörleştirme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Silme, çizme, kırpma, alan doldurma gibi içerikler için düzenleme panelini kullanabiliyorsunuz. Ayrıca vektörleştirmiş olduğunuz şeklin ön izlemesini ise Creative Cloud kütüphanesine kaydetmeden de ön izleme modundan görüntüleme mümkün oluyor.

Diğer bir yenilik ise Desen Oluşturucu aracı oluyor. Kütüphanenizde yer alan vektör şekillerinden doku oluşturabiliyorsunuz.  Tam renkli şekiller arasında seçim yaparak renkli kesintisiz desenler oluşturabilirsiniz. Tasarımlar arasında çeşitli döşeme şekilleri de yapmanız mümkün oluyor. Bu yeni özelliklerden faydalanmak için Adobe Capture CC uygulamasını Google Play Store ve App Store tarafından güncelleyerek deneyimleyebilirsiniz. Güncelleme ile ayrıca performans iyileştirmeleri de olduğunu belirtelim.