Adobe Photoshop Fix ve Adobe Capture CC Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Adobe Photoshop Fix ve Adobe Capture CC Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-06 14:00:10
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Adobe, iPhone 6S lansmanında tanıtımını yaptığı yeni düzenleme seçenekleri sunan Adobe Photoshop Fix ve Adobe Capture CC'yi yayınladı. iOS kullanıcıları bu uygulamalar sayesinde ufak dokunuşlarla büyüleyici fotoğraflar ortaya çıkarabilecekler.

Photoshop Fix ve Adobe Capture CC uygulamaları fotoğrafların hareket halindeyken düzenlenmesine imkan tanıyor. Photoshop Touch'ın kaldırılmasıyla onun yerini alan Photoshop Fix, görüntüyü iyileştirme, içerikleri kolayca keskinleştirme, koyulaştırma, ışık ekleme, renklerle oynama gibi etkili düzenleme seçenekleri sunarak fotoğrafları yeniden oluşturma fırsatı sunuyor.

Bir diğer uygulama olan Adobe Capture CC ise yine iOS platformunda mevcut Adobe Brush, Shape CC ve Color CC tek bir uygulamada birleştiriyor. Bu uygulamada da yine kamera ile çekilen veya galerideki fotoğraflar üzerinde filtreler, vektör grafikler, etkili fırçalar ve renk temalarını kullanarak benzersiz görüntüler elde etmek mümkün.

Creative Cloud aboneliği gerektiren her iki uygulamada yapılan çalışmalara farklı cihazlardaki Photoshop Fix ve Adobe Capture CC uygulamalarından erişilebiliyor. Dilerseniz ücretsiz olarak sunulan uygulamaları aşağıdaki bağlantı üzerinden iOS yüklü cihazlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ