419 TL'lik NBA 2K21, Epic Games'te 27 Mayıs'a kadar ücretsiz!


Popüler dijital oyun platformu olan Epic Store, ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Şimdi ise şirket popüler yapım olan NBA 2K21 oyununu ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu. Satış fiyatı 419 TL olan söz konusu oyun, Epic Store’da ücretsiz olarak sunuldu ve oyuncular kütüphanelerine oyunu dahil etmeye başladılar. Şirketin geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu etkinlik ile beraber her hafta ücretsiz bazı oyunlar sunulacağı açıklanmıştı. Bu kampanyanın ilk etapta 2021’in başına kadar devam edeceği söylense de, öyle olmadı ve Epic Games kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor.

Platform ücretsiz olarak sunduğu oyunlar arasında zaman zaman GTA 5 gibi popüler yapımlarda verdi. Oyun tutkunlarının bu haftaki ücretsiz oyunu ise 419 TL’lik fiyat etiketi ile NBA 2K21 oyunu oldu.

NBA 2K21, Epic Games’te bedava oldu

Dünyada oldukça fazla satan NBA 2K serisinin en yeni oyunu NBA 2K21, en iyi oynayış ve rekabet yapısı ile dikkat çekiyor. Çevrimiçi özellikler ve çeşitli oyun modlarına sahip olan NBA 2K21, oyunculara benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

NBA 2K21 sistem gereksinimleri

Minimum:

Önerilen: