Among Us PlayStation platformuna geliyor! - Haberler - indir.com

Among Us PlayStation platformuna geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-30 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz aylarda patlama yapan ve milyonlarca oyuncuya erişen Among Us, son dönemin en popüler yapımlarından birisi olarak adından bahsettirmeye devam ediyor. Among Us baktığımız zaman yeni bir oyun olmazken, 2018 yılında piyasaya sürülmüştü. Ancak küçük yapıda ve bağımsız bir geliştirici olan InnerSloth’un 2D oyunu patlamasını geçtiğimiz yılın sonunda gerçekleştirdi. Pandemi döneminde insanları bir araya getirme fikrini kullanan şirket, o günden bugüne kadar popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Öyle ki aylık oyuncu sayısında Twitch tarafından izlenle rekorları da kıran yapım, ivmesini sürdürüyor. Şirket bu ivmeyi bu yıl içinde de sürdürmeyi hedeflerken, PS4 ve PS5 kullanıcıları da artık Among Us çılgınlığına dahil olabilecekler. Öyle ki oyun PlayStation platformuna özel bir skin ile gelecek.

Among Us, oyun konsollarına geliyor

PlayStation 5 ilk büyük güncellemesini aldıPlayStation 5 ilk büyük güncellemesini aldı

Sony tarafından PlayStation kullanıcılarının beklediği müjde sonunda verildi. Among Us’ın uzun süredir konuşulan PlayStation platformuna gelmesi kesinleşti. Öyle ki, Among Us bu yıl içinde PS4 ve PS5 oyuncuları ile buluşacak. Sony’nin gerçekleştirilen State Of Play etkinliğinde her ne kadar kısa da olsa oyunun platformdaki resmi traileri’de paylaştı. Ancak oyunun çıkış tarihine dair henüz bir bilgi yer almıyor. Ancak, Sony’nin söylediğine göre oyun bu yıl bitmeden platformdaki kullanıcıları ile buluşacak. Sony’ye yakın kaynaklar ise bu söz konusu tarihin yaz aylarından daha çok yıl sonu olabileceği iddia ediliyor.

Henüz resmi bilgi olmadığını ve söylentilerden ibaret olduğunu belirtelim. Diğer yandan söylentiler arasında PlayStation platformunda oyunun Plus aboneliği ile ücretsiz sunulma ihtimali de bulunuyor. Bunun sebebi olarak ise Microsoft’un Among Us’ı Xbox platformuna gelmeden Game Pass’e dahil etmesi oldu. Ayrıca oyunun konsola özel bir skin tasarımı ile de geleceğini belirtelim.


Sony Playstation 5 kutusu değişiyorSony Playstation 5 kutusu değişiyor
PlayStation Store'da altın hafta indirimleri %80 indirimle başladıPlayStation Store'da altın hafta indirimleri %80 indirimle başladı

PAYLAŞ