Among Us oyuncularını sevindirecek yeni güncelleme yolda - Haberler - indir.com

Among Us oyuncularını sevindirecek yeni güncelleme yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 19:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Pandemi dönemi boyunca adeta patlama yaşamış ve milyonlarca kişi tarafından kullanılmış bir oyun olan Among Us'a sonunda sesli sohbet özelliği geliyor. Söz konusu bu özellik oyun yapımcısı olan InnerSloth LLC tarafından açıklanmadı ancak oyun geliştiricileri Twitter'da bunun ilgili bir açıklamada bulundu. Twitter platformu üzerinden gerçekleştirilen bu konuda esnasında yeni iletişim seçeneklerinin yakın zamanda sunulacağı dile getirildi. 

Among Us yeni güncellemeler ile gündemde yerini almayı başaran nadir oyunların başında geliyor. Özellikle de pandemi sürecinde arkadaşları ile yüz yüze görüşemeyen kişiler arkadaşları ile beraber keyifli vakit geçirmek adına oynanabilir bir oyun keşfetmişti. Oyun bunlarla da kalmayarak yeni haritalar ve son olarak ise bu yeni iletişim mesajını aktardı. Oyunun bundan önce almış olduğu güncellemede de Quickchat adı verilen hızlı sohbet özelliği de oyunda yerini almıştı. Birçok Among Us oyuncusu discord veya çeşitli ses kanalları ile beraber arkadaşlarıyla oyun oynamak istiyor.

Among US Among US "Eric Loris" hilesinin çözümü bulundu

Among Us'un bu özelliği kendisinin sunması discord veya farklı bir sorunu olanlar için büyük çözüm niteliğine sahip olacaklar. 8 Mart 2021 tarihinde de Among Us resmi twitter hesabından da şu tweet atıldı: "Oyunumuzda maalesef sesli mesaj özelliği yok fakat insanların bunu istediklerini biliyoruz." Grafik ve görselleriyle etkileyici bir deneyim sunan Among Us ile boş vaktinizi eğlenceni bir şekilde geçirebilirsiniz. Oyunun alacağı yeni güncelleme ile beraber oyunculara yeni içerikler sunuluyor. 


Among Us'a yeni harita geliyor!Among Us'a yeni harita geliyor!
Among Us korsana karşı savunmaya geçtiAmong Us korsana karşı savunmaya geçti
Among Us PlayStation platformuna geliyor!Among Us PlayStation platformuna geliyor!

PAYLAŞ