Among Us korsana karşı savunmaya geçti - Haberler - indir.com

Among Us korsana karşı savunmaya geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-27 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Among Us oyuncuları gelecek hafta içerisinde yeni haritayla beraber hesap sistemiyle yenilenecek. Oyun salonlarına erişmek veya oyunlara katılmak için hesap gerekmeyecek. Fakat bazı özelliklere erişim sağlamak adına hesap sahibi olmak gerekecek. 

Oyun geliştiricisi Innersloth tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda, sistemine odak noktasında şikayet ve moderasyonun olacağı dile getirildi. Among Us'ı özellikle de çocuklar için daha güvenli hale getirmeyi amaç eden Innersloth, bir taraftan da bazı ülkelerdeki kurallara uymak için bu adımları atıyor. Örnek vermek gerekirse, oyuncuların oyunda kullanmış oldukları isimleri değiştirmeleri adına bir hesap oluşturmaları gerekiyor. Misafir modunda ise oyuncular gelişi güzel bir şekilde hazırlanan bir isimle oynamak zorunda olacak. Buna ek olarak ise ücretsiz olarak sohbet özelliğinden faydalanmak için de bir hesaba ihtiyaç duyacaklar. Bir kullanıcı isminin fazla kişi tarafından alınabileceğini de belirtmek gerekir. 

Among Us için Ekim ayı betası pek çok yenilikle yayımlandıAmong Us için Ekim ayı betası pek çok yenilikle yayımlandı

Dijital rıza yaşının (pek çok ülkede 13) altında yer alan oyuncuların sohbete erişim sağlamaları adına ebeveynlerinden veya vasilerinden izin alınması gerekecek. Hesap oluşturmak veya isim değiştirmek için de aynı şekilde izne sahip olunması gerekiyor. Yeni sistemde ise oyucular uygunsuz olan isimleri, hileyi, tacizi yani genel olarak uygunsuz olarak görülen davranışları şikayet edebilecekler. Innersloth kurallarına aykırı hareket eden oyuncuları süresiz olarak yasaklayabilecek. Among Us hesap sisteminin ardından arkadaşlık sistemi de oluşturulması planlanıyor. Bu sayede özel lobilere davet için kod kullanmaya gerek olmayacak. Oyuncular platformlar arasında kozmetik unsuz transferi de gerçekleştirilebilecek.

 


Among Us oyuncuları spam saldırısıyla karşı karşıya kaldıAmong Us oyuncuları spam saldırısıyla karşı karşıya kaldı
Among Us 2020 yılının lideri olduAmong Us 2020 yılının lideri oldu
Among US Among US "Eric Loris" hilesinin çözümü bulundu

PAYLAŞ