Among Us için Ekim ayı betası pek çok yenilikle yayımlandı - Haberler - indir.com

Among Us için Ekim ayı betası pek çok yenilikle yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 14:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerin en popüler online oyunlarından biri olan Among Us kısa sürece milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Ekim ayı beta güncellemesini alan oyuna pek çok yenilik eklendi.

İlk olarak 2018 senesinde çıkış yapan ancak popülerliğini son dönemlerde oldukça artıran Among Us, birkaç haftadır Steam'de anlık oyuncu sayısında pek çok oyunu geride bırakmayı başarmış durumda. Oyunun bir anda popülerleşmesiyle birlikte geliştirici firma InnerSloth'un üzerine düşen yükte epey arttı ve ekip yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığını açıkladı.

Steam kullanıcı adı değiştirme 2020Steam kullanıcı adı değiştirme 2020

Yeni güncelleme hakkında henüz resmi yama notları bulunmasa da oyuncular, güncellemeyle birlikte oyuna eklenecek yeni özelliklerin ve değişikliklerin bir listesini çıkardı. Bu özellikler arasında en dikkat çekeni ise oyuna renk körü oyuncular için getirilen özellik. Renk körlüğüne sahip olanların oyunu oynamasını kolaylaştırmak adına kablo görevinde yapılan değişiklikler, oylamayı anonim bir şekilde yapma ve görev çubuğunun yalnızca belirli zamanlarda görünmesini sağlama gibi pek çok yenilik bulunuyor. Bu değişikliklerin her ikisinin de aslında imposter'ların (sahtekarların) tespit edilmesini kolaylaştırdığını söylemek yanlış olmaz.

Yeni güncellemeyi oyunun beta sürümü için yayımlayan stüdyo InnerSloth, ölü oyunculara yapacak bir şey vermek için onları "koruyucu meleklere" dönüştürmek de dahil olmak üzere oyunda ilgili çekici değişikler yapmayı düşündüğünü açıkladı. Hatırlarsanız stüdyo daha önce yaptığı açıklamada oyunun orijinalini daha iyi bir hale getirmek için Among Us 2 oyununu iptal ettiğini duyurmuştu. Yeni eklenecek özellikler ise stüdyonun oyunculara verdiği sözü tutacağını gösteriyor.

Yayımlanan bu beta güncellemesi şimdilik sadece PC platformundaki oyuncular tarafından indirilebiliyor. Bu özellikleri deneyimlemek için ise için oyunun beta test sürümüne abone olmanız gerekiyor. Among Us'ın beta sürümünü edinmek için şu adımları takip edebilirsiniz;

  • Oyunu Steam kitaplığınızda bulun ve sağ tıklayın.
  • Özellikler'i seçin ve açılan pencerenin sağ üst köşesinde yer alan 'Betalar' sekmesine tıklayın.
  • 'Girmek istediğiniz betayı seçin' kısmından 'Herkese açık beta'yı seçin ve sekmeyi kapatın.

Steam’da 10,5 TL fiyat etiketine sahip olan Among Us, mobil uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor. PC sürümü için test edilen özelliklerin mobil cihazlar içinde test edilip edilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.


Steam'de bu yıl üç büyük indirim dönemi daha bizleri bekliyorSteam'de bu yıl üç büyük indirim dönemi daha bizleri bekliyor

PAYLAŞ