Among US

Among US "Eric Loris" hilesinin çözümü bulundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-24 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Günümüzde özellikle 2020 yılı ile beraber en popüler oyunlardan birisi olan Amoung Us’ta son dönemde ortaya çıkan Eric Loris hilesi tüm oyuncuların sinirlerini bir hayli bozuyor. Eric Loris tarafından geliştirilen bu hile için ise oyun geliştiricileri nihayet bir çözüm buldu. Oyun dünyasında Fall Guys ile beraber büyük bir popülerlik kazanan online yapım Among Us, her oyunda olduğu gibi burada da hileler ile mücadele ediliyor. Bu noktada Eric Loris adlı bir kişinin oyundaki sohbete spam olarak sürekli aynı mesajları atma durumu, birçok oyuncunun sinirlerini bozuyor. Eris Loris bu noktada sohbetin dolmasına ve oyunun oynamamasını sağlıyor.

Eris Loris tarafından geliştirilen Among Us odalarına bot oyuncular sokarak oyuncuların sohbet penceresinden oyunculara Eris Loris’e abone olmalarını belirtiyor. Hem Twitch hem de YouTube kanalını paylaşan Loris, oyuncuları cihazların erişmek ve telefonlarını patlamak gibi durumlar ile tehdit ediyor.

Among Us oyuncuları spam saldırısıyla karşı karşıya kaldıAmong Us oyuncuları spam saldırısıyla karşı karşıya kaldı

Geliştiriciler nihayet bu hileyi engelledi

Oyuncuları bir hayli bıktıran Eris Loris için Amng Us geliştiricisi InnerSloth’un hamlesi ile beraber oyunculara önlem olarak özel odalarda oynamayı davet etmişti. Daha sonra ise yapılan duyuru ile sunucu güncellemesi yaptıklarını ve bu bot hesapların engellendiği belirtti. Bu güncelleme sonrasında ise oyuncular tarafından herhangi bir şikayet gelmediği belirtildi. Ayrıca geliştirici Eris Loris için  'Eğer bir oyun hakkında endişeleniyorsanız ve oyunu 3 dakika boyunca oynayamadığınız için internette rastgele birisini beğenmiyorsanız bu çok aptalca.' Sözlerini dile getirdi.  


Among Us 2020 yılının lideri olduAmong Us 2020 yılının lideri oldu

PAYLAŞ