Amiral Gemilerinin Şarj Olma Hızları ve Süreleri - Haberler - indir.com

Amiral Gemilerinin Şarj Olma Hızları ve Süreleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-06 19:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 yılı ile beraber daha güçlü işlemcilere daha fazla yetenekli kameralara ve şık tasarımlara sahip akıllı telefon modelleri görür olmaya başladık. Ancak diğer yandan yeni modellerin şarj performansları kullanıcılar için önemli bir rol oynamaya başladı diyebiliriz. Apple cephesinde iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri Android tarafının lider modellerine karşılık bir yarış içerisinde bulundular. Bir analiz şirketi tarafından son zamanlarda çıkan şirketlerin amiral gemilerinin şarj performansları ve süreleri karşılaştırıldı.

Yapılan testlerde modellerin 30 ve 60 dakikalık şarj işlemlerinde elde ettikleri puan ortaya çıkıyor. Her cihaz %0 seviyesinde ve ekranları kapalı bir şekilde teste başlatılıyor. Test sonuçlarına gelecek olursak en hızlı şarj olan akıllı telefon modeli 3300 mAh büyüklüğe sahip bataryası ile OnePlus 5T modeli olurken cihaz 30 dakikada %59 ve 60 dakikada ise %93'lük şarj oranlarına yükselmeyi başardı. LG V30 modeli 5T modeli gibi 3300 mAh'lik bataryası ile %53 ve %86'lık şarj performansı ile ikinci sıraya konumlandı.

Apple ise özel adaptör kullanmadan iPhone X cihazında 30 dakikada %17 ve 60 dakikada ise %37 seviyelerine ancak ulaşabildi. Hızlı şarj ekipmanları kullanılan iPhone modelleri ise Google'ın en güçlü cihazları olan Pixel 2 serisini geride bıraktı ve Galaxy Note 8'de Pixel 2'nin hemen arkasında bulundu.





PAYLAŞ