Amerika'da En Çok İndirilen Türk Oyunu: Pixel Shot 3D - Haberler - indir.com

Amerika'da En Çok İndirilen Türk Oyunu: Pixel Shot 3D

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 19:11:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Temelini İstanbul'da atan oyun şirketi Rollic, henüz kuruluşunun üçüncü ayında Ruby Game Studio ile yaptığı oyun ile Amerika'da en çok indirilen mobil oyun oldu.

Yayınlandığı ilk hafta sonu 300.000'in üzerinde kullanıcıya erişerek aksiyon oyunları arasında 1.sıraya kadar yükseldi. Amerika oyun listesinde tüm oyunlar arasında ise 6.sıraya çıkmışken tüm uygulamalar arasında 7.sırada yer aldı.

Türk yapımı Battle Royale tarzı oyun geliyorTürk yapımı Battle Royale tarzı oyun geliyor

Pixel Shot 3D yayınlandığı hafta sonu, mobil oyunlar arasında hızlı bir yükselişe geçti. Oyuncunun saatler boyunca oynadığı Pixel Shot 3D, hyper-casual oyun türünün başarılı örnekleri arasında bulundu. Rollic ve Ruby Game Studio birlikteliğiyle yayınlanan mobil oyun, geçtiğimiz hafta sonu Amerika'da en çok indirilen 6.oyun olurken, aksiyon oyunları arasında ilk sırada bulundu.

Pixel Shot 3D Nasıl Oyun?

Oyuncuların topları renkli tüplere atıp devirerek oynadığı oyun, eğlenceli arayüzü ve titreşim efektleriyle oluşturduğu görsel şölenin içinde bir o kadar da gerçekçi oyun, tek parmak ile ekrana dokunarak oynana türde bir oyun. Özellikle toplu taşıma araçlarında boş zamanları değerlendirmek için oynanan oyunlardan birisi.

Rollic kurucu ortaklarından Burak Vardal, “Kullanıcıların ellerinden bırakamayacakları bir oyun yaratmak için hem görsel hem de teknolojik efektleri en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. Böylece Pixel Shot 3D hem izlemekten hem de oynamaktan keyif aldıkları bir oyun haline geldi. Bir hafta sonu içinde en çok indirilen oyunlar sıralamasında en üst sıraya taşımamızın da arkasında kullanıcılardan gelen talep yatıyor.” şeklinde konuşarak oyunu anlattı.


İlgili uygulamalar
En İyi Türk Yapımı Mobil OyunlarEn İyi Türk Yapımı Mobil Oyunlar

PAYLAŞ