AMD'den Yeni Gömülü Çözüm Ryzen Embedded R1000 - Haberler - indir.com

AMD'den Yeni Gömülü Çözüm Ryzen Embedded R1000

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İşlemci devi AMD’nin Tayvan’da gerçekleştirmiş olduğu Embedded Forum’da yapılan açıklama ile Ryzen gömülü ürün serisine yeni Ryzen Embedded R1000 SoC ürününün eklendiği ifade edildi. AMD’nin gömülü ürünlerinden Ryzen Embedded V1000 SoC’in getirdiği başarı sonrasında bu yeni ürün kullanıcılarına çift çekirdek ile dört thread’lı bir performans sergileyecek. 4K ekranlar için de düşük güç tüketimli ve fansız bir çözüm olarak karşımıza çıkan bu yeni ürün son teknoloji güvenlik özelliklerine sahip durumda. Yeni AMD Ryzen Embedded R1000 daha çok yüksek performanslı bilgi-işlem, dijital ekranlar ve ağ donanımları gibi cihazlar için aranan üst seviye bir çözüm niteliği taşıyacak.

AMD Gömülü Ürün Yelpazesini Genişletiyor

AMD Radeon Vega VII'nin benchmark sonuçları sızdırıldıAMD Radeon Vega VII'nin benchmark sonuçları sızdırıldı

AMD ile çalışan IBASE, Netronome, Advantech ve Quixant gibi birçok isme baktığımız zaman Ryzen Embedded R1000 tabana sahip ürünler ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Diğer yandan Atari’nin yakın bir zamanda Atari VCS adlı bir oyun sistemini sunması bekleniyor. Söz konusu bu oyun sisteminde AMD Ryzen Embedded R1000 SoC yer almasıyla beraber yüksek performanslı Zen 2 işlemci mimarisi ve Vega 3 grafiği ile dikkatleri üzerine toplayacak. Ryzen yeni gömülü ürün serisi ile oyun sistemlerinin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Bu serinin yeni üyesi olan Ryzen Embedded R1000, sağlayacağı yüksek performansın yanı sıra geniş multimedya yetenekleri ve gelişmiş güvenlik seçenekleri ile dikkat çekiyor. Müşteriler daha çok yüksek çözünürlük destekleyen ürünlere ihtiyaç duyarken, bu noktada AMD Ryzen Embedded R1000 modeli 60 FPS’te üç adet 4K ekrana kadar destek sunabilecek. H.265 şifreleme, şifre çözme yetenekleri de bulunan özellikler arasında yer alıyor. Bu özellikleri ile de OEM’ler için dikkat çeken bir görsel şölen sunacak diyebiliriz. Ayrıca bu model içinde Secure Run ve Secure Root of Trust gibi yeni nesil güvenlik teknolojileri de barındıracak.  


AMD Ryzen, Intel'i yerle bir etmeye devam ediyor!AMD Ryzen, Intel'i yerle bir etmeye devam ediyor!
Facebook ve Instagramdan Beğen Butonu KaldırılabilirFacebook ve Instagramdan Beğen Butonu Kaldırılabilir

PAYLAŞ