AMD, yeni Radeon Software Adrenalin Edition duyurdu - Haberler - indir.com

AMD, yeni Radeon Software Adrenalin Edition duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-13 23:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

45 yıldan daha fazla, sanal teknolojiler, bilgisayar kullanıcılığı ve grafik anlamında oyunlara hizmet eden AMD, Radeon'ın grafik kartları için sunmuş olduğu gelişmiş yazılımına güncelleme getirdiğini duyurdu. Birçok oyun şirketi ve bu alandaki tüketiciler, köklü firma olan AMD'ye güvenmekte ve şirket bu güveni boşa çıkarmaktan yeniliklerle kullanıcılarının karşısına geçiyor. AMD tarafından yayınlanan Raedon grafik kartları yazılım ara yüzü güncellemesi Radeon Software Adrenalin Edition adıyla duyuruldu. Güncellemeyle beraber, oyuncuların bundan sonra arkadaşlarıyla iletişime geçebilecekleri söylendi. Arkadaşlarının yanı sıra, istenildiği takdirde, oyuncu topluluklarıyla da iletişim kurulabilecek ve bundan sonra daha gerçekçi bir oynanışa sahip olunacak.

Radeon Software Adrenalin Edition, kullanıcılarına arkadaşlarıyla iletişim içerisinde olabilmelerini, GPU performansını oyundan ayrılmaya ihtiyaç duymadan takip edebilmelerini ve oynanışı kendi özelliklerine göre ayarlayabilmelerini sağlayan bir arayüze sahip olması. Bunun yanı sıra AMD, iOS ve Android mobil kullanıcıları için, AMD Link mobil uygulamasını da çıkarıyor. Bu link masaüstü ile tamamlayıcı ve kullanıcıların oyun anlarını paylaşmasıyla beraber, AMD'den gelen son haberleri görüntülemesine olanak tanıyor. Bunların yanı sıra, Link sayesinde PC ve GPU performans takibi, Radeon ReLive ile yayın ve tekrar özelliği, haber kaynağı takibini size sağlıyor.

Radeon ReLive: Oyuncular Facebook, Twitch, Mixer, YouTube, Weibo yayın yaparak oyun topluluklarıyla irtibat halinde kalabiliyor. Oyundaki silinmesini istemedikleri anları, yeni özellikler sayesinde tekrar yaşayabiliyor.

Radeon Chill: Radeon Chill güncellemeyle beraber, DirectX 9, 10, 11, ve 12'yle beraber Vulkan API'si tabanlı oyunları da destekleyecek.

Radeon WattMan: Readon Wattman, oyunculara GPU profillerini PC'lerine kaydetip sonrasında istediklerinde yeniden erişebilme imkanı tanıyor. Özel profiller kaydedilip sonrasında topluluklarla paylaşılabiliyor.





PAYLAŞ