AMD Radeon VII resmen duyuruldu - Haberler - indir.com

AMD Radeon VII resmen duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

CES 2019'da yer alan AMD, 7 nanometrelik Radeon VII modelinin tanıtımını yaptı.

Her yıl Las Vegas'ta düzenlenen ve büyük bir ilgi gören CES 2019'da bu yıl da yine birbirinden iddialı ürünler ve yenilikler ziyaretçilerle buluştu. Bu yılın en büyük dikkat çeken donanımlarından bir tanesine ise AMD imza attı. Öyle ki AMD tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen Radeon VII özellikleri ile dikkat çekti. 

Fiyat Performans En İyi 8 Ekran Kartı

Radeon VII özellikleri neler?

Ürün tanıtımında donanımda yer verilen teknik detaylara özellikle vurgu yapıldı. Yüksek performansının yanı sıra taşınabilir cihazlarda yüksek performans ve akıcı bir oyun deneyimi sunan Radeon VII, markanın bugüne kadar 7 nanometre ilk cihazlarından bir tanesi oldu. AMD tarafından yapılan açıklamalarda aynı zamanda yeni donanımın GTX 2080’e rakip olarak üretildiği de ifade edildi. Bu açıklamalar ile birlikte iki güçlü ekran kartının birbirine karşı ciddi bir pazar yarışına gireceği de böylece görüldü. Yapılan açıklamalarda 1.8GHz saat hızı ve 16GB'lık devasa VRAM ile desteklendiği belirtilen özel kart, üstelik kısa süre içerisinde satışta olacak.

Radeon VII ne zaman satışa çıkacak?

Radeon VII için resmi açıklamalara göre kartın piyasaya çıkış tarihi 7 Şubat. Üstelik kart satışlarında oyun hediyeleri de sunulacak ve kartı alan kişiler ücretsiz bir şekilde Devil May Cry 5, Tom Clancy's The Division 2 ve Resident Evil 2 oyunlarına sahip olacak. Ürünün fiyatı ise 700 Dolar. 

AMD 2019 Mobil Ryzen İşlemcilerini Duyurdu





PAYLAŞ