AMD CES 2019 tarihinde yeni bir GPU tanıtılabilir - Haberler - indir.com

AMD CES 2019 tarihinde yeni bir GPU tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 14:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

CES 2019 etkinliğine dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu etkinlikte yeni Ryzen masaüstü işlemcileri ve APU'ları görebileceğimiz ortaya çıktı. Ayrıca AMD CES 2019 tarihinde yeni bir GPU tanıtılabilir

PlayStation 5, AMD Ryzen ile Geliyor

Intel, ekran kartlarını CES 2019'da tanıtabilirIntel, ekran kartlarını CES 2019'da tanıtabilir

AMD CES 2019 tarihinde yeni bir GPU tanıtılabilir

Wccftech'in bir haberine göre, yeni Radeon grafik kartları duyurulacağına dair bir doğrulama geldiği iddia ediliyor. Bu durumda ise 7nm Vega II GPU'ları görebileceğiz. AMD şirketi daha öncesinde 7nm grafik mimarisi çıkaracağını da belirtmişti. Şirket kurumsal pazar için çıkarttığı Radeon Instinct GPU ile gerçekleştirdi. Yakın zaman içerisinde AMD'nin yeni GPU'su olacak olan Vega II logosunun tescilini yaptırdığını görmüştük. Yine de şirket, hızlıca davranıp bunu geri çekmesi ve Polaris grafik kartlarının başka bir nesli tanıtma ihtimali de bulunuyor.

Yine de ne olursa olsun, 2018 yılında sessiz bir dönem geçiren GPU tarafında yeni yılda bu durumu değiştirebilir. Oyuncuları şu anda bile oldukça heyecanlandırmış durumda. Biraz daha kesin bir olay varsa oda şirketin CES 2019 etkinliğinde yeni CPU ve APU'ları çıkaracağıdır. 7nm masaüstü işlemciler kesin bir şekilde çıkacağı iddia ediliyor. Çünkü şirket, 12nm 2. nesil Ryzen işlemcilerin ardından 7nm işlemciler çıkarmak istediğini daha önce belirtmişti. Ayrıca son sızıntı ile gelen bir bilgiye göre, 3.nesil Ryzen serisinin dört çekirdekli giriş seviyesi işlemcilerle başlayacağını ve genel kullanıcı kitlesine hitap edecek olan 16 çekirdeğe sahip ilk CPU'lara kadar gideceği belirtiliyordu.

AMD, 12nm işlemcilerini yeni Vega grafik kartları ile birleştirirse Picasso serisi APU'ların çıkışı da kesin gibi gözükebilir. Bu yeni yongaların gelecek nesil Surface dizüstü bilgisayarlarda da bulunacağı iddia ediliyor. Aynı zamanda Xbox üzerinde sadece internet ile oynanabilir olan oyunların yeni nesil versiyonunda da bulunması bekleniyor. Tabi şu anda bu bilgilerin büyük bir kısmı dedikodu diyebiliriz. Çünkü resmi olarak hiçbir açıklama veya tanıtılma gelmedi. Bu bilgilerin doğrulanması için CES 2019 etkinliğini bekleyeceğiz. Bu etkinlik sayesinde çok daha fazla bilgi sahibi olabilir, belki de tahmin etmediğimiz bir ürün çıkabilir. Şirketler şimdiden bu etkinlik için birçok donanım geliştiriyor.


Bayramda Google'da en çok aranan 30 kelimeBayramda Google'da en çok aranan 30 kelime
Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı
Bir iPhone XS Max Modeli Toplamda Kaç Dolara Üretiliyor?Bir iPhone XS Max Modeli Toplamda Kaç Dolara Üretiliyor?

PAYLAŞ