AMD, 2019 Yılında Laptoplara Performans Getirecek - Haberler - indir.com

AMD, 2019 Yılında Laptoplara Performans Getirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 16:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

AMD, bugün yaptığı bir açıklama ile birlikte 2019 yılı içerisinde mobil cihazlar için geliştirdiği ilk ürünlerini duyurdu. Ultra ince ve oyuncu laptoplarını güçlendiren 2. Nesil AMD Ryzen 3000 serisi Mobil işlemciler, ana akım laptopları ve  verimli "Zen" çekirdeği ile güçlendiren AMD Athlon 300 serisi mobil işlemciler; Ana akım Chromebook'ları güçlendiren AMD Athlon 300 Serisi Mobil işlemciler. Tüm bunların yanı sıra AMD, bu çeyrekten başlayarak oyuncuların, içerik üreticilerinin ve meraklıların Radeon Grafikli AMD Ryzen işlemciler tarafından güçlendirilen tüm sistemlere, Software Adrenalin yazılımını yüklemelerini sağlayabilecek.

AMD, 2019 Yılında Laptoplara Performans Getirecek

12nm üretim teknolojisi üzerine inşa edilen yeni AMD Ryzen 3000 Serisi Mobil İşlemciler, sınıfının en iyisi performansı, muhteşem eğlence deneyimi ve teknoloji harikası özelliklerin yanı sıra, rakiplerine göre daha büyüleyici performans geliştirmeleri ile birlikte geliyor. Yeni AMD Ryzen mobil işlemciler şu özellikleri barındırıyor:

Bayramda Google'da en çok aranan 30 kelimeBayramda Google'da en çok aranan 30 kelime

  • Wake on Voice, Modern Standby, akıcı PC oyunları, 4K HDR Streaming yeteneği gibi eğlenceli ve çekici özellikler
  • 10 saate kadar video oynatım özelliği
  • AMD Ryzen 7 3700U, medya düzenlemeyi Intel Core i7 8660U'dan %29'a kadar daha hızlı yapabiliyor.
  • AMD Ryzen 5 3500U ise web sayfalarını Intel Core i5 8250U'dan %14'e kadar daha hızlı yükleyebiliyor.

Kullanıcılar, ilk 2. Nesil Ryzen Mobile güçlendirilen laptopları, 1. Çeyrekten itibaren alabilecekler. Bunların yanı sıra 2019 yılı boyunca yeni sistemler de piyasaya sürülebilecek. Bu yeni laptoplar, bu yıl içerisinde ASUS, Acer, Dell, HP, Huawei, Lenovo ve Samsung tarafından satışa sunulacak. 2019 yılının ilk çeyreğinde AMD, AMD.com üzerinden tüm Radeon Vega grafikli Ryzen İşlemciler için düzenli Radeon Software Adrenalin güncellemeleri yayınlamaya başlayacak. Bu sayede yeni oyunlar ve özellikler, gelişmiş performans ve daha güçlü kararlılık için destek sağlayacak.


Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı
Bir iPhone XS Max Modeli Toplamda Kaç Dolara Üretiliyor?Bir iPhone XS Max Modeli Toplamda Kaç Dolara Üretiliyor?
AMD, dünyanın ilk 7 nm teknolojisi ile üretilen CPU ve GPU'sunu tanıttı!AMD, dünyanın ilk 7 nm teknolojisi ile üretilen CPU ve GPU'sunu tanıttı!

PAYLAŞ